|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Podczas gry podszedł do mnie jakiś koleś i powiedział że jeśli nie dam mu mojego numeru i hasła to moje konto zostanie zablokowane i juz jutro nie bede grać moją postacią... :/ Oczywiście nic mu nie podałem ale teraz tak sie zastanawiam nad tym czy to mogła być prawda...
?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() To na pewno niebyla prawda gosc mysla ze moze znajdzie jakiegos noba mnie tez raz gosc straszyl ze jak mu niepodam numeru i hasala to i tak mi zhakuje konto i do tej pory ani widu ani slychu ponim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() Ci kolesie mnie dobijaja maja orgazm jak sie im uda kogos okrasc czy co bo ja juz tego nie kumam ile razy tez mialem taka sytuacje... KILL EM ALL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() tacy kolesie to poprostu nooby
i jak maja zhackowac wam konto skoro nic nie wiedza na temat tego konta
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Takich ludzi powinno sie wyzynac w pien.
Niedawac sie zastraszyc bo taki koles gowno moze zrobic zazwyczaj to jakis nOOb ktory nic niema i chce latwym sposobem cos zdobyc. Lac Lac I jeszcze raz Lac. |
![]() |
![]() |