|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Mam pytanie! otoz od dawna mam wielkie lagi na tibi co jest wina mojego dostawcy neta :/ wiec zastanawiam sie nad ta nawa neostrada za 59 zlotych lecz niewiem jak ona sie prawoje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Do tibi to raczej Ci tego nie polecam, Ta Nesotrada ma limit miesięcznego transferu, czyli im więcej ścigasz tylko wolniej chodzi Ci net. DSL RULEZ ;]
Re down, no wiesz grając w samą tibie to tego limitu raczej nie wykorzystasz, ale jak będziesz miał ochote ściągnąć jakąś muze lub filmy to może być gorzej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Chodzi mi o to czy sa lagi ?. Bo tego limitu jest 5 gigabajtow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() ja też się nad tą neonkązastanawiam i wychodzi narazie że w moim przypadku nie jest tak źle... łącze jest chyba 24/h a nie tak jak umnie kilkugodzinne przerwy teraz
![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Moja siostra ostatnio kupila sobie wlasnie tego neta i chodzi .. normalnie.. zadna rewelka.. nieraz sie lagi zrobia ale baaardzo zadko. Net natomiast jest ok! W sumie jezeli chcesz pograc w Tibie tylko to polecam (ma to chyba transfer 12 kB/s ale nie jestem pewna )
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ok thx za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() LUDZIE!! Teraz weszlismy do UNI i mamy nadal najdorzsze rozmowy i inetrnet
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Ja mam 128kb/s z osiedlowej telewizji kablowej i powiem ze nawet jestem zadowolony bo tibia chodzi mi nawet ladni, a i w countera moge pograc...niestety lacze nie jest "stale" czesto sei zdazaja awarie servera glownego...2 dedy tak zlapalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ja mam neo z rpędkosic a 768 kb/s i mi z tym dobrze :0 a co do tej za 59 zeta to jest chłam i tyle nikomu nie polecam jej kupowac
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2004
|
![]() Ja na tej 768kb/s postawilem dwa kompy z Tibia, gralismy z kumplem przez godzine i sredni transfer do mnie i ode mnie byl w ok 6-8kB/s wiec i 128 powinna wystarczyc na 2 a co dopiero na jeden.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Ja jednak polecam... Ja i edwin (xozigoso), mielismy internety radiowe... On pierwszy zamowil te neonke, mowi ze chodzi jak \BURZA! Nigdy go nie lagnelo, chodzi sobie na wszystko co chce, i mowi ze nie widac zadnych zaciec! Ja juz mam te neonke w domq ale jeszcze z niej nie korzystam, jutro lub pojutrze mi dopiero przystosuja linie telefoniczna do tego... Przedwczoraj zalozylem, j~ebac sobote i niedziele jako dni swiateczne XD... Juz sie doczekac nei moge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Pod TYM adresem mozna sprawdzic predkosc swojego lacza. Btw, pamietajcie ze ta opcja neo dotyczy tylko umowy na 12 miesiecy, w przypadku przedluzenia zmieni sie rowniez abonament.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zakladam neo, bo moj internet chodzi tak ze postac mi co 10 sek jedno pole idzie
![]() |
![]() |
![]() |