|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Ponieważ są juz listy z największymi hitami w graczy i w potworki, proponuję założyć (bo nigdzie jak na razie takiej nie znalazlełem) listę obrażeń jaki przeciętnie zadajecie z danej broni. (moga być i czary)
Probonuję wpisywać to w ujednoliconej formule: Broń - Potworek - Przeciętne obrażenia - częstość trafiania = Profesja - Poziom - Skille xx/yy np.: Bow(Arrows) - Cyclop - 35 - 75% = Palladyn - 18 - 49/18 - bez strat własnych albo: HMM - Slime - 30 - 100% = Mag - 14 - 12/14 - tylko z daleka, polecam kopalnie na Foldzie Co prawda wartość obrony nie jest konieczna ale jak juz podaje sie skille to niech będą. Jak ktos nie bardzo jest w stanie określić jakie średnie obrazenia zadaje to niech na przykład zapoluje na 10 takich samych potworków, policzy ile zadał ciosów i niech podzieli przez to ilość HP tych 10-iu potworków. Dla swiętego spokoju do wyniku można dodać 1 lub 2 bo ostatni cios czasem wynosi np 3hp, 5hp. Jak kto wali z łuku lub kuszy to prosiłbym o podanie typu amunicji w nawiasie. Za jakiś czas sam wezmę się do roboty i podam średnie dla palladynka 19 lvl (o ile ktos mnie nie ubiegnie). Na koniec jeszcze jedna prośba: Minimum wpisów w jednym poście to 10 !!!! Tak, żeby nie było nabijania postów z jednym wpisem. I niech to będa jakieś sensowne wpisy a nie statystyki zabijania królików czy szczurów. Zacznijmy od tego na co polują nowi na Mainie czyli od rotwormów. Jezeli ktos ma statystyki dla mocnych potworów to wpisóW może byc mniej (ale muszą byc naprawdę mocne, myślę naprzykład o Orc Warlordach czy GS-ach). A wogule to wpisujcie najlepiej wlasnie te 10 stworków które na swoim poziomie najczęściej i najchętniej nawalacie. za wpisem mozna dodać jakiś komentarz, sugestię dot. walki, poradę... |
![]() |
![]() |
|