|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Dzien dobry !
Patrzylem czy sa takie pytania , zeby nie zasmiecac forum , ale nie znalazlem , wiec zapytam ! Wiem ze by miec mozliwosc zsummonowac jakiegos potwora przez druta / sorca trzeba miec 25 lvl i kupic czar , ale widzialem w jedym poradniku , ze mozna zsummonowac potwora nawet od 14 lvl , przynajmniej Ja tak zrozumialem z tego poradnika , oto ta strona : http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=324715 I tu nasuwa sie moje pytanko , czy mozna zsummonowac wszystkie potwory jakie sie da od 25 lvl czy pokoleji od 14 lvl takie , potem na 15 lvl takie i tak dalej az do 30 lvl ? ![]() Jakby ktos uwarzal , ze pisze nie sensownie , to ma racje ! Jestem tu nowy ![]() ![]() Jakby juz takie pytanko bylo zadane na tym forum , to przepraszam za zasmiecanie forum i bym prosil o linka do tej strony . Z gory dziekuje ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() na 14 moźesz przejac potworka za pomoca runy a nie sumowac.
dopiero na 25 druid lub sork moźe sumowac potwory ale nie wszystkie odrazu im lepszy potwor tym iecej many potrzebujesz do jago przyzwania.np na 25 mozesz monka ,a demon skieletona dopiero na 28.bo na 25 na ds zabrakine ci many. PS: do przejmowania potworów za pomaca runek tez potrzebujesz many PS: sory za gramatyke ale na macintoszu w szkole pisalem nienawidze tej klawiatury ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ten poradnik jest stary jak świat, albo nawet i jeszcze starszy. W ogóle nie rozumiem, czemu go jeszcze nie usunęli z "waszych poradników". Jedyne, do czego ten poradnik obecnie służy, to wprowadzanie newbie w błąd. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Mahrdis - 13-06-2006 o 13:45. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
![]() |
![]() Wogule nie wiem o co ci chodzi z tym updatem. Potwory mozna summonowac tylko od 25 lvl bo wtedy mozna ten czar kupic. Conversoeac mozna takie potwory, na ktore ma sie mane. Koniec tematu. (Ale sie wkurzylem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Pewnie wiekszosc zalozycieli nowego tematu mnieli by pretesje do Ciebie ( Mahrdis ) , ze oni tylko prosza o odpowiedz , a Ty im piszerz referat jacy to oni sa i tak dalej . Ja do Ciebie nie mam nic
![]() ![]() ![]() Wielkie dzieki za odpowiedzi ( Mahrdisowi , Baniakowi i Domino Magowi ! ) ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Black
Omg, zapoznaj się ze słownikiem, bo aż oczy bolą od czytania twoich wypowiedzi. @topic Szukaj ffs -.- |
![]() |
![]() |