|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Mam problem z mapą w Tibii. Jak ostatnio włączyłem klienta to na powierzchni widze mapkę, którą odkryłem w podziemiach a w czasie odkrywania mapki na powierzchni "mapka zasłania moje odkrycia" w podziemiach. które nie wiedząc czemu widze na powierzchni. Podobnie ma się sprawa w podziemiach gdzie widzę to co odkryłem u góry, a odkrywana mapka podziemi zasłania odkrycia z góry.
Próbowałem ustawić to strzałkami obok mapy ale nic to nie dało. Nie wiem co się dzieje i czemu nie mam tego normalnie. ![]() Proszę o pomoc. Ostatnio edytowany przez Erhion - 05-06-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ryba myślisz, że nie próbowałem? Już to robiłem ale nic nie daje. :/
Co do map google to ja na to nie idę, bo wolę sam odkrywać. ![]() Nie wiem co robić. Help ludziska. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że pomoc na forum jest niezwykła.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robi mi się tak na całej mapie całej Tibii. Co do przeinstalowania Tibii i skopiowania map to tak robiłem.
Ale problem już nieaktualny. Okazało się, że coś mi się zwaliło z plikiem od map. ![]() Sorry za taki mały wybuch z mojej strony. ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |