|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Jako, że nie ma zadnego sensownego tematu na temat Valorii, na której gra dosyć duzo polaków postanowilem zalozyc ten o to temat.
Obecna sytuacja na Valorii: Po zakonczonej wojnie Huggers vs. Bound, ktora zakonczyla sie jednoglosnym zwyciestwem Bound jak narazie na Valorii panuje pokoj.(tak tak malo napisalem ale zawsze dokladajcie cos od siebie po to jest topic xD) Dla tych co niewidzieli i są ciekawi starych wojen zamieszczam filmy wmv.: Film nr.1 Heretics&Prophets of Darkness vs. Ashari&ShadowPilgrims link: http://rapidshare.de/files/12673526/Still*****.html Film nr.2 Dosyc niedawna wojna Excessum vs. Bound link: http://rapidshare.de/files/12673764/...loser*****.html Film nr.3 Ostatnia Wojna Huggers vs. Bound link: http://rapidshare.de/files/10009234/MDK*****.html Pierwsze 2 filmy made by Blah the Evill ![]() Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 06-02-2006 o 13:56. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Jaworzno
Imię: Przemikuc
Profesja: Knight
Gildia: Troll Giants
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: atak:73
Poziom mag.: 4
|
![]() Valoria rulezzzzz xD.Chyba najspokojniejszy swiad w Tibi.A apropo bondow to trzeba na nich uwazac.Byla jeszcze wojna : Tormenta vs Bound.
Tormenta znikla z powieszchni ziemi xD.NAJLEPSZY SWIAT NA SWIECIE!! ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() valoria to chyba server najwienkszy z polakami xD
By Spox Ostatnio edytowany przez Spox - 27-02-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Imię: Zwierz
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Wiec troche informacji o Valori lets go
![]() Po wojnach trwajacych okolo rok temu zwyciesko wyszedl Bound.Panoszyl on sie po swiecie Valori okolo rok, niszczac kazda gildie i kazda probe zaczecia tam grania. W pewenym momencie Bound sie podzielil, grupa powstala z Bound zalozyla innna gildie, ktora w krotkim czasie po powstaniu juz prowadzila wojne z Boundem swoja dawna gildia. Niespodziewanie wielcy pokonani z przed roku czyli ekipa Huch'neta powrocila i w trwajocej wojnie doloczyla do Bound, zaco automatycznie stali sie free ze strony dawnych oprawcow. Po wygranej wojnie Bounda, ekipa Huch'neta zalozyla gildie o nazwie Divine Plan. Okolo 2 miesiecy trwal pokoj, az do teraz kiedy to czesc czlonkow bounda niespodziewanie okazala sie nielojalnymi i utwozyli inne gildie (lider Bounda Apitov zdezerterowal twozac nowa gildie ) lub tez co gorsza doszli do Divine Plan.Sytuacja wydaje sie przesadzana iz Bound po ponad roku panowania polegnie. Lecz ile to razy mielismy taka nadzieje... Czas pokaze... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() @Up dokładnie
![]() Tylko nie wiadomo co będzie po tej wojnie Dp vs. Bound czy znowu nastaną czasy takie jak były z Bound (PA , ciągle hunty) Zanosi się na to że wygrywa i wygra te wojne Dp bez apelacyjnie ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mi sie wydaje ze szykuje sie nowa wojna... Divine vs. Promil & Onehron elements...
A JA MYSLE ZE JESTEM ZLY! ![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
pozdro from Grukth =) :* |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Grukth , wiesz mozliwe ( co do wczesniejszych postow to wojna jest teraz Swat Team vs Bound) Grukth nie powiedzialbym pol Bound jest zbanowane/wyplacili sie wiec nie widze szans, ale zawsze jest jakas szansa , nawet rowna zeru
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Falath Thyrano
Gildia: ----
Świat: Astera
Poziom: 33
Skille: 66/65
|
![]() Eee tam valoria to syfny serv typki z mojej gildi ukradli mi 25k
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Juz ich nie kumam,sam bylem swiadkiem jak Chullo i inny z Swat Teamu nawalali Apitova a teraz nie wiem jakim cudem,ale Chullo jest w Bondach.Przecierz oni z Apitovem sie nie nawidza(bynajmiej tak bylo) a teraz beda zawalali np. Esseia lub Karolnike???Jakos tego sobie nie wyobrazam ale jak oni tak chca to powodzenia.Wiem on mojch kol na h levelach co sa i w Teamie i w Bondach ze bedzie wojna na terenie miasta Thais(jak zawsze)wiec sprubuje porobic fajne ss'y.
|
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Saojen
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
Po ropoczęciu sięwojny połowa Tormenty się rozniosła. So ... NIe gadać, że była taka wojna XDDDDDDDDD A co do akrualnej sytuacji na Valori to Swat Wygyrwa z Boundami 24-10, lecz polityka w Swat jest podobno jak w Bound tylko może troszke mniej PA. Pozdro~! Ostatnio edytowany przez Demek - 20-08-2006 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() BOND TO NOOBY ;P zabijaja dla przyjemnosci
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nie zgadzam sie z toba wedlug mnie gdybys mial highlvl to tez bys zabijal ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
Skąd możesz o tym wiedzieć? Masz 10 lvl ![]() @topic Boundzi nie są głupi, są lepsi od Swatu. Nie biją aż tak i nie biją bez powodów. Swat robi to dla przyjemności, ujebali dziś mojego qmpla wiec n/c
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Imię: Arthiel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mistic Blade
Poziom: 28
Skille: x/24
Poziom mag.: 44
|
![]() @up
On już ma 11 lvl ![]() A ja też uważam że bound to mniejsze nooby, są bardziej spoko.
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja nie padłem przez to ze Swat PA, tylko nie popatrzyli na gildie, a chcieli kogoś ubić bo sami padli. Ile wy gracie na Valori? 3 miechy? Swat rządzi już od dawna. I wątpie czy ktoś może ktoś pamięta jak było za czasów Bound. Było tak samo! A może i gorzej. Teraz Boundy mało zabijają ludzi bo zabije i may MSG do kogoś ze Swat i już go nie ma. Ale jak Boundy dojdą do władzy(może znów kiedyś) to będzie tak samo. To już się nie zmieni. Szwedzi chcą rządzić servem. I chociaż niekiedy znają się z RL to są wrogami w grze.
Wiec nie piszcie postów typu: OMG Swat PA zabił mnie, Bound tacy nie są. Bo nie są przy władzy, jak będą to to samo będą pisać. Widziałem ostanio typa ze Swat jak lał każdego w Carlin i jakiś noob krzyczał FUC*** SWAT! HAIL BOUND!, a jakby to ktoś z Boundów pk to by było tak samo tylko odwortnie.
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2006
![]() |
![]() Od kąd pamietam to zawsze "Bound" zadzil servem (gram jakies 2lat)
ale naszczescie terror juz dawno sie skączył ![]() ![]() ![]() teraz jest fajnie.Tylko sie modle zeby swaty price listy nie wprowadzili :/ |
![]() |