|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() sfdsadasdasdas
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 01-12-2010 o 00:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() No, no, no... mi sie BARDZO podoba =)
Aval jest the best ![]() Fabula super, wykonanie cod miod. Ps. Jak robiles te efekty swietlne?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sprzedany
Profesja: Paladin
Gildia: To już przeszłość...
Świat: Nieważne
Poziom: :(
Skille: Lipne
Poziom mag.: :|
|
![]() Świetny fake. Nieźle zapowiadająca się fabuła, prześliczne efekty świetlne, no i bardzo rzetelne wykonanie... A las, po którym chodził wędrowiec to istne arcydzieło, choć wykonanie takiego czegoś nie jest aż takie trudne. Bez żadnych wątpliwości 10/10. Kawał dobrej roboty i masz zrobić więcej!
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super fejk :> co wiecej mówić kolejny miszcz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() PIKNIE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Świetne! Tym razem przerosłeś samego siebie! Fabuła ciekawie się rozwija... Nie pozwala wcisnąć "wstecz" i zapomnieć, ale przykuw do komputera i wlepia siłą me oczy w monitor (no, może nieco przesadzam). Pierwsze ss'y i już się ślinię? Mam tak jedynie przy najlepszych. Gratuluję i czekam na więcej.
Ocena: PÓŹNIEJ ![]() @down "On" nie powinien być jakimś mega-super-duper-kaczy-kuper demonem, bo zabiłoby to cały niepokój, oczekiwanie. Największym złem jest zło, którego nie znamy. Dlatego największy niemilec powinien pozostać niepoznany.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 11-12-2005 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Imię: Darterac Dain
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 21
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Nie no Aval rządzi
nie moge sie doczekac kolejnych jego przygod A zwlaszcza jestem ciekaw jak wyglada On(zrob go demonem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19
Poziom mag.: 19
|
![]() krótko: ten fejk wymjata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Słownika otworzyć też nie ? Topic: No no no, zaszalałeś, już chciałem się przyczepić że BIAŁE OUTFITY !!! Ale nahh ;P . Fabuła taa...trafna, znaczy się bdb. cóż narazie dam 9,(9)/10 (za tego outfita...bo ja go nie lubie ;P - taki biały...blah). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mnie sie podoba...
tylko uwazaj bo jest chyba limit do 10 zdjec ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Elity to się nie tyczy ;P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Przemyslalem to i juz wiem.... Nie... Nie podoba mi sie -,-
Nie ze jestem upierdliwy, ze Aval zjechal mnie w F.E.A.R.... Po prostu denerwuje mnie to ze wszyscy wrzeszcza ze to super fake... G**** prawda -,- Nic nowego... Avager zrobil fajnego faka bo wszystko bylo nowe... Nic na faku sie nie dzieje... Grafiki tibijskie... Nic nie widze takiego !SUPER EXTRA! Jedyne co nie wiem jak zrobic to efek wodny... Tak to wszystko tibijskie ![]() @Off-top Przestancie mowic ze taki z niego najlepszy fakowiec bo jak Avager zrobi faka to tez mu d**e lizecie postami typu Cytuj:
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 13-12-2005 o 19:26. Powód: przejrzalem na oczy :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up true true
@topic Fake zapowiada sie miodnie ![]() ![]() Ocena 9.9/10 xD @Offtopic Nie robie swojego fake'a bo sie wqrw***m...stary po zerbaniu usunął wszystko co miało związek z tibią Pozdr0
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() @Avager, NCrash
Białych outfitów użyłem specjalnie... by podkreślić związek z siłami wyższymi itedeblablallblapal.. głowny bohater jest kimś w rodzaju anioła. Cytuj:
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake po prostu super, ze wszystkich jakie dotychczas widziałem, twój jest najlepszy! Daje ocene: 10/10. Szczególne gratz za las na ziemi!
P.S Moge prosić o autograf? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Prosze jednak potrafisz nie być upierdliwy
:> 9/10 << 10/10 jest dla przełomów ![]()
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
@Off-topic Tak samo pisales w "Humans Doom - Space Army" -.-
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Bo on mysli że dostanie cukierka ;P, lub "Batonika od księdza" xD (to w cudzysłowiu ownuje w RL xD ). Co do efektu świetlnego, jedno mi się nie podoba, przejście koloru z jednego na drugi na górnym "promieniu" ... tak zbytnio rzuca się linia przejścia w oczy.. .. Las...taa, ładny, ale ździebko zagęsty ;P, kojarzą mi się przez to gierki gdzie Człowiek większy od otoczenia jest ;] . |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19