|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() To moje pierwsze fake story, wiec prosze o wyrozumiałość. Oto
![]() CZĘŚĆ PIERWSZA: NAPAD No wiec wszystko zaczęło się w domku naszego bohatera, Lorda Wardi'ego i jego współlokatora i przyjaciela, Verkala. Był ranek, nasz bohater jeszcze spał: ![]() Verkal poszedł, nie widząc Necro czających się wokoło domku: ![]() Necro zaatakowali: ![]() ![]() Gdy nagle przyszła pomoc - Kaiz Edor, najlepszy przyjaciel Wardi'ego i Verkala: ![]() Verkal się wrócił, szłysząc chałasy. Też zaczął walić - tylko że z SD: ![]() "Żałoba"... ![]() W świątyni: ![]() Tam powinno być "dobry", a nie "domry", sorki ;] ![]() New eq: ![]() Przygotowania do podróży: ![]() C.D.N. Comment plx! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Super hero, super sety i kichowata fabuła (próba zawładnięcia swiatem). No i hero którzy jako jedyni mogą ocalić świat
Ale wykonanie nie takie złe Fabuła: 1/10 Wykonanie: 7/10 Ocena końcowa: 4/10 komentarz: Popracuj nad fabułą, do czasu aż wymyślsiz coś sensownego an tym fake szkol swoje umiejetności. Proponuje dodac troche opcji graficznych zewnętrznych (PSP bądź AP)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() ładne ale super mega hiper wypasiony przez jakiegos gostka hiroł.
Outifity ładnie pokolorwane i kolorki ładne .I coś nieprzyjemnego czyżby ots me? i cyferki przy textach
![]() LOL!! kobieta lekkich obyczajów ROX NOWA MOŻLIWOŚĆ!! WYSYŁAJCIE DO MNIE PRYWATNE WIADOMOSCI Z PYTANIAM <o mnie XD>a nagram wywiad i na nie odpowiem <wywiad w mp3> Ostatnio edytowany przez R4z0r - 23-06-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() całkiem ałkiem ale niech to nie bendą super hero ok?? jak to to luuz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() NIE BĘDZIE WYROZUMIALOŚCI
Każdy musi się przystosować a co do tego fake siedzą sobie w domku napadają ich potwory zjawiia sie super silny mega o mocy 10 orshabaali hero i ich ratuje głupie otoczenie super great eq dwa miejsca akcji na 11 obrazków nie będe pobłażliwy 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Fabuła jak zawsze o superbohaterach, w których pozostała ostatnia nadzieja ocalenia świata. Chociaż w sumie większość fake'ów się tak zaczyna. Najważniejsze jest to co wymyślisz w następnej części. Wstrzymuje się narazie od oceny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() podoba mi sie 8/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Gdybym zrobił po 2 obrazki do każdego miejsca akcji to byś się czepiał jeszcze bardziej -,- A co do tych co piszą że lipa bo to jakieś super bomba extra bohaterscy hiroł to od razu mówię, że się mylą... Kto powiedzial, że akcja zakończy się powodzeniem i że w ogóle zdołają dotrzeć do tej wyspy? -.- Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 23-06-2006 o 18:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ale czemu to się musi tak zacyznać i tak wyglądać?
Tworzysz taki obraz, wiec nie bulwersuj sie że wsyzscy na neigo narzekają
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Gdy zobaczyel maj ten cos tam mega pal, z otsa wyciagniety czy tez jakis 60 lvl na tibii (wali mnie to... tibia i tak ssie), zabija tych necro... heh.... i jest super happy... i ida gdzies nie wiem...swiatynia ?
Tam dostaja HYPER MEGA ULTRA WYPAS ARMOR !!!!!!! 111111111111 nieua shthego swiata !!!!111!!11!!! I majom ocalidz zwiad ! normalnie originalne... o ... a ten zawrot akcji (bo taki przewidujesz = smierc, porazka... ),.... NO NORMALNIE TEGO NIKT NIE WYMYSLIL, to jest tak originalne jak Woda w kalurzy ... no normalne Wypas ! Fabula pierwsza klasa ! Inteligetna, zawrotna, zaskakakujaca, trzymajaca w napieciu... no poprostu super mega kicha ! Powiedz jaki to ma sens ?? IDzie 3 ? Zabija hordy potworow ? Dociera do mega bossa...niech zgadne...bedzie to jakis demon ... (znaczy sie Tibijski Demon, bo nie wiesz co to demony...) ... on ich zabije...albo oni go... i bedzie happy/bad end... Jestes Geniuszem -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Jasnowidz -.-
I znowu: kto w ogóle powiedział, że jak oni go zabiją/on ich zabije, to wszystko się skończy? Wiesz co, nie wiesz, to nie mów(w tym wypadki - nie pisz), dobra -.- Ehhh odechciało mi się dokańczać tego fake'a... Zawsze znajdzie się taki palant, co zepsuje humor, chęci i zabawę -.- Pedał ^^ _________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() nie takie złe, co najmniej dla mnie bo robię coś podobnego, ale nie zdradzę tytułu.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ale fajne super gówno.
Fabuła = 0.1/100 (Ile razy to już było, ktoś se idzie, ktoś atakuje jego kumpla i ktoś ratuje tego kumpla) Grafika 2/10 (nic specjalnego xP) To zaczynam. Fabuła jak z debilnych amerykańskich kreskówek ,,Lord Wardi save's the day!". Gdybyś zrobił tego fake'a w latach 80'tych to pewnie byśmy ci pisali 100/100. Ale tak nie jest. Pisane dziecięcym językiem "A macie!". Takiego języka używałem jak byłem w przedszkolu i bawiłem się w Batmana. Zwrócili moją uwagę "Necromencerzy". LoL. Ty chyba w żadnego RPG'a nie grałeś. Mówi się necromanci i już, a nie żadni Necromencerzy. Ogólnie słabo.
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Wedlug mnie to nie za orginalna fabula wstje ziomek idze wallcza wraca ide pokonoj hepy end.
![]() Czy moglby ktos mi pomoc z jajkami???nie umiem ich robic a chce miec zwiezontka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |