|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
|
![]() Uważajcie na nOObów którzy chcą zarobić "kradnąc" ( oczywiście nie lootbagi
![]() ![]() Nick: Hesivigos Świat: hiberna Lvl: 11 Skille: distance: 47, shielding: 38 Magic lvl: 7 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Jest jeszcze sposub na kradziesz ale to już nie nooby wymyśliły. Ty kładziesz coś na skrzynce, a inny robi tak, że to znika. Ty odchodzisz od skrzynki, a złodziej podchodzi i czeka, aż przedmiot się pojawi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
a jak to dziala ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Aby dany przedmiot zniknął , kładziesz na niego jakieś stare rupiecie , aż nic nie widać nawet skrzynki gość myśli że gdzieś mu zniknął i odchodzi smutny ( nie zawsze to działa ) i masz nagrodę . Ja nzam inny sposób jak miałem swoją pierwszą postać gośc poprosił żebym położył na ziemi swoją najleprząrzecz ( poza miastem :rolleyes: ) położyłem , on szybko położył coś na nie i zabrał ( szybko podszedł i pyk nie ma p-legs )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja pokazywalem kumplowi swoje rzeczy i wyciagalem je na depo, odrazu sie kolejka zrobila
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jeszcze jeden sposób nooby wymyśliły.
Pokazuje ci na skrzynce jakąś dobrą rzecz i prosi żebyś też pokazał coś fajnego. Jak coś wyłożysz zaczynają rzucać jakieś śmiecie. Pierwszą reakcją jest odsuwanie tych śmieci, ale łatwo tez niechcący przesunąć swojego itemka ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() mnie najbardziej rozwalil jak koles (polak) od ktorego kupilem hmm chcial mi "poimpoc" sie teleportowac. Walnol tekst ze zeby sie teleportowac trzeba polozyc swoj armor na dp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |