|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() skille 70/70
lv 45 eq proponowany crown set, platinium amulet albo aol jaks ei juz dorobileś, c helmet Powinno byc okie moim zdaniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Ja bym radzł uważać. ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Jesli nie lubisz mocnych wrazen to lvl 50+ (60 zeby miec calkowita pewnosc ze nie zginiesz przez przypadek).
Skille moga byc i 30/30, banshe z reki bije podobnie jak cyklop, jej spiewanie to zupelnie inna sprawa. Bron obojetnie jaka, rownie dobrze moze byc 2 reczna. Porady taktyczne: 1. Grupa bije z SD, bilem raz z 2 paladynami po 80 distance tylko z boltow i poszlo 27 UH, banshe ucieka i sie leczy jak szalone. 2. Zawsze badz gotowy na cambo 800-1000hp (latwo powiedziec ![]() 3. Nie ruszaj sie, jesli sie ruszysz w tym samym czasie co bashe zaspiewa to obrywasza 2 razy (spiew banshe utrzymuje sie na polu przez ulamek sekundy i mozna 2 razy oberwac tym samym).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hohohoho dzieki wam za wyjasnienie szczegolnie Gremlinowi ^^.Narazie sobie banshe odpuszcze ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() Banshe jest bardzo silnym potworem w sam raz gdzies tak na 50 lvl........Nie polecam na nie chodzic....chociaz dla blue robe kto wie.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() nie wiem czemu go straszycie. Nie taki diabeł straszny jak go maluja. Co prawda ma nice kombo ale nawet byle drag potrafi niezle uderzyc. Wystarczy poprosic kogos zeby w razie czego cie UHal zamiast SD'kowac banshee.
PS. a co do tego "nie ruszania sie" to sie nie wypowiadam . Ja sie ruszalem i nie dostalem 2 razy . Przynajmiej mi sie tak wydaje bo max hit we mnie to byl cos kolo ~450 dmg
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() Osobiscie bylem czescia zabicia 6 banshe.
2 byly straszne (cos jak oszalaly DL na red), 3 byly znosnie trudne a ostatni zabral blokerowi ~150 hp (akurat ja wtedy strzelalem explozje). Moje ogolne wrazenia z Banshee? Zeby sie popisac wielkim hittem super potwor, z potworow dla FAC chyba najwieksze uderzenia zadaje (slyszalem o 394 od banshe w 1 ciosie) Zeby zabic solo... chyba ze high lvl sorc/druid, nikt inny raczej nie ma szans. Zeby expic... do bani, exp podobny jak za smoka a duzo trudniejszy do zabicia. Dla loota, na serwerach gdzie blue robe kosztuje sporo mozna niezle zarobic, na starszych serwearach chyba ze zalerzy nam na red robe, bo sie nie kalkuluje polowanie po blue robe.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Mam pytanie. Na tibia.com (na tibia.pl tez) nie jest napisane ze banshe widzi niewidzialnych co chyba znaczy ze nie widzi wiec co za problem go zabic? No chyba ze ono jednak widzi niewidzialnych - jak tak to powiedzcie bo nie chcialbym miec niespodzianki.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Buuuuu
|
![]() Blad pojawil sie na tibia.com pozostale strony go skopiowaly.
Banshe jak najbardziej widzi niewidzialnych, duzo high lvl sorcow zginelo od banshe, a jak by nie widzialo niewidzialnych to kolesie na 30 lvl by juz na banshe polowali.
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Dzieki za pomoc i moze uratowanie zycia bo sie zastanawialem czy na 25 lvlu nie sprobowac isc na banshee
![]() |
![]() |