![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wez z depozytu 10k, wloz je do plecaka, zacznij szukac miejsca w ktorym pocina jakis gosciu.Zeby sie upewnic czy to on wpisz "hi" "blessing" jesli cos bedzie trul o 10k napisz "yes" i.....z plecaka zniknie 10k!Ale ty za to bedziesz tracil o 1% mniej expa, many z mlvlu i 1% skilla mniej
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Nekromanta, powiedz dokładnie u jakich gości, ale...
jako że było by to qs więc jakbyś mogł podaj linka do strony gdzie można się tego doczytać (to nie jest zabronione, właśnie czytałem regulamin ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG wiesz co to sa Google?
Piszesz "Tibia Błogosławieństwa" I JAKI JEST 1 ADRES? http://tibia.kgb.pl/bless.htm ooooooooo znalazlo sie. Szukalem tego 5 sekund ale lepiej zapytac na forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Dobczyce
![]() |
![]() No dzięks teraz już bedę wiedział, a się głowiłem po co ten mnich na POH-u łazi w te i we wte.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ten mnich na POH'u jest potrzebny aby zrobić pewien quest.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
![]() |
![]() Wiec tak
Przy Smierci Zawodnik Traci 10%Expa. Przy Promocji traci 7%Expa. Kazdy bless zmiejsza o 1% jest ich 5 wiec po wykupieniu wszystkich traci sie 2% Expa ( na paccu i z promocja ![]() Blessy moza kupic : 1) Pod Ab'dendriel na prawo jest taka wieza i na gorze stoi "Elf Arcanista" 2)Nad Carlin jak sie idzie na statek Folda/Vega/Senja na jednej z gorek ktore sa podrodze ![]() 3) W Kazordoon , tam niestety czeba przejsc przez dluga droge Ogni ![]() 4) Na poludnie od Thais Jest na gorze bodajrze " DWARF GEOMANCER" 5) U Eremo ![]() Kazdy JEDEN bless kosztuje 10k wiec 5 to wydatek 50k ale oplaca sie ;-). Nie gince za duzo razy, bo to kosztuje ![]() Yous Beji |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() nom a ja sie zastanawiałem poco ten elf w sun tower a myślałem że tam dostaje sie jakiś quest a nie błogosławieństwo !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |