|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() Jestem sorkiem i mam pytanie mam zamiar zrobic sobie druga postac kogo powinienem wybrac jak pojde na mainland ?
Ps. Czy mogli bys cie napisac wady i zalety sorka Ps2.Gdzie mam napisac temat o prozbie o pomoc !? bo szukam i niemoge znalesc a co do ortografi to sie niezepiajcie bo niemam polskiego windowsu i niemoge pisac polskich znakow ! Ostatnio edytowany przez Drefo21 - 04-06-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sonic
Świat: Silvera
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() a przypadki na gramatyce miałeś już " Nie mam polskiego windowsu" to mnie dobiło, a co do twego głupiego pytania to : BYłO, BYłO i jeszcze raz BYŁO
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Oczopląsu dostałem, po zobaczeniu twojej wypowiedzi Drefo21. ¬_¬
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() No bo niemam i co ? kazdy musi mieszkac w polsce zeby mogl tu pisac? i powiedzcie mi gdzie mam ta prozbe napisac bo niemoge grac !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Bylo Milardy Razy Boze Co Za Idioci Sa Na Tym Forum Nie Umiecie Sobie Znalesc!?!?!?!? Kur** Vil Wez To Usun Niech Se Poszuka Idiota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Patrzę tak na ten temat i widzę:
- kretyna, który nie wie, że 'nie' z czasownikami piszemy osobno, i tłumaczy się zagranicznym Windosem (kotku, polskiej spacji "niemasz"?) - kretyna, który łamie regulamin pisząc W Ten Sposób, i piszącego 'Vil weź to usuń' zamiast napisać raport - 3 ludzi (razem ze mna 4), którzy nie wiadomo po co tu pisali i karmili trolla (nie licząc Pana Wielkie-Litery-Rulez!1111). @down: na takiej, że nie przedstawiłeś - na razie - dowodów na używanie mózgu. Mógłbym też odpowiedzieć pytaniem na pytanie - na jakiej podstawie uważasz, że autor jest [większym] idiotą [od Ciebie]?
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 06-06-2007 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Bana Mu !!!x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Warmia
Imię: Dark goshari
Gildia: Brak
Świat: Morgana
Poziom: 23
Skille: Pass
Poziom mag.: 35
|
![]() Eghhhhh Zaaaaaaaal. Ironia losu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po przeczytaniu topicu naszła mnie dziwna myśl... Czy tacy ludzie kierują się w każdej, najdrobniejszej nawet sprawie tym co powiedzą inni...
Bo jeśli tak to trochę żal. W końcu zostanie jeden człowiek ze silną osobowością, a reszta będzie słuchać głosu Tego Jedynego... Czy kupując napój pytasz kogokolwiek jakie są zalety truskawkowego, dajesz na forum temat "Pomarańcz, czy truskawka?" albo chodzisz po sąsiadach i pytasz co oni kupują? Zrób co ci się podoba. Najlepiej drugiego Sorc'a...
![]() |