|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
|
![]() NIENAWDZIĘ tego forum za takich nOObów. 20/20 i się pyta dlaczego nie rozwala na 2 strzały :\ Pomyśl. Tarcza obrania max. 2 potwory, reszta idzie na armor - jeśli jest wystarczający to jest takie 'słoneczko', jeżeli nie to tracisz hp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Może Twoi niskolevelowi koledzy to wysokoskilowi rycerze, bo to by wszystko tłumaczyło. Jeżeli jest inaczej to znaczy że sciemniaja. Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() bo ja przy 16/19, m-starze, battle-sh, scale-arm, dark-h i stud-legs praktycznie wogóle nie trace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Twoi kumle sciemniaja bo Ja nawet ze skilami 21/24 zadko zabijam rota na 2 strzaly chociaz mam fire sworda czyli cos o wiele lepszego od c-mace, a co do tracenia hp to masz maly shielding oraz slaby eq.
btw. nie przejmuj sie tym wogole bedziesz mial 30 lv dobry eq to nawet cie nie drasna. Mozna zamknac ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() ty jestes magiem a nie jakims rycerzem idz na jakies grubsze potforki z hmm yupu dsy albo cyce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() Ja knight slabe skille zabijam ze strata od 0 do 10 hp 3rooty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() Nie nie... nie kumasz. Ty jesteś magiem, powinieneś roty zabijać jednym strzałem i to na odległość. Załatwiasz sobie runy SD (zrób, albo kup) CTRL+klik na rune i kilk na rot. Efekt murowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2003
|
![]() lol ja magiem mam skile 19/21 chyba i ze scimitara roty nabijam a mam plate set i dvarwen shiled i zwykle buty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() A tak po za tematem, To koło AB jest zamek a podnim są tunele, jest tam dużo minosów, orc warriorów (nielubie ich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Potrenuj se i dopiero pozniej idz na roty ja z twojmi skilla mi to na bug chodzilem a nie na roty
|
![]() |
![]() |