![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Tajne
Poziom: 52
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Tak się zastanawiam,czemu cipsoft nie zrobi questa na Thunder Hammer.Bo przeciez annihilator quets posiada nagrode-bardzo dobry miecz 1 renczny i 1 renczny topur wienc czemu z tego questa niewypada Thunder Hammer.Poleprzyło by to życie knaita który wali z cluba,bo z bieganie z skul stafem?to śmieszne za mało obrony lub mogli by stworzyć inny club o obronie bodobnym do Thunder Hammer
(soorki za błędy -mam zjechany ctrl) Zgadzam sie że to żadki przedmiot ale zami zobaczcie skul staf?zamało obrony wienc Thunder Hammer powinien byc dostempny z tego questa lub chociaż powinien wypadać z demona Dawno mnie niebyło.lecz postanowiłem drażyc ten temat.Przejżałem waże wszystkie odpowiedzi<<----wielkie dzienki ![]() Hymmm jak już wspominałem postanowiłem drążyć ten temat,zastanawiam się czemu cipsoft nieda jakiejś wskazówki dotyczącej questa z TH,lub może one są,jeżeli tak to czy ktos sie z nimi spotkał?????????czy znalazł ktoś jakiś list,książke???Piszcie Ostatnio edytowany przez elite knait - 07-01-2006 o 22:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
|
![]() Po 1 Primo: Nie "Inihilator~" Tylko annihilator. a tak pozatym to thunder hammer wypada z orshabala.. więc poco ci z qest na niego?
~Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
|
![]() Człowieku zrozum. Tunder Hammer to taki rar. Nie ma takiego questa i nie będzie bo wtedy ktoś następny chciałby quest na great axe czy blassed sield. To są za dobre rzeczy żeby były dostępne dla wszystkich.
Inihalator........omg kojaży sie z Inhalatorem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ale anhi jest łatwiejszy od orsha , bo wystarczy ekipa 4 x 100lvl+ a na orsha idzie pełno sd shooterów i na dodatek loota zgarnia bloker , a w anhi każdy ma własnego ... mogliby zmniejszyć TH defa o 2-3 i dać do anhi , bo narazie jest lepszy od MS ... albo żeby legendarny gold mace miał coś koło 45att/35def i był w anhi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Taa, a po chwili na Antice wszyscy uslysza: sell thunder hammer 30k -.-. Co wy myslicie. To moze od razu quest na magic longsword, golden bootsy?! Lepiej nie...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bez sensu by to bylo lepiej niech takie przedmiotu zostana marzeniami
![]() Knight ktory decyduje sie na cluby musi sie z tym iczyc... club to nie born dla knighta tylko dla sorca lub druta to moje zdanie. @down tak tak... tez slyszalem, potem idziesz z tym co dostales do npc smierdziel on ci daje fiolke zapachu z pod pachu i jak zaijesz 100 demona za pomoca tego zapachu to z niego wypada zab demona, nastepnie sie rokujesz i przeteleportowuje Cie do pokoju mino maga i tam znajdujesz buts of waterwalking ita dalej i tak dalej -.- Ostatnio edytowany przez Xagar - 01-12-2005 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Jak nie ma questu? Na Ani wlasnie amsz Ani beara i ktos mowil ze da sie wymienic u jakeigos npc chyba tam w venore czy pod thais jak sie idzie na fibule.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Taaaa i jescze stworzyć ultra bronie dla knightów ?!????
Lol jescze nie dosyc ze reszta profesjii jest udupiona to ty jescze chcesz cos dla knighta ..... PIER***** Się w łeb !!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
ja sie z wami nie zgadzam skad wiecie czy nie ma questa na t hammera czy g bootsy? powiedzial wam to ktos? moze jeszcze mi powiecie ze wasz wujek racuje w cipsofcie co?! w kazdym update dochadza nowe przedmioty skad wiecie ze nie ma lepszych itemow od t hammera great axe'a czy MLS? w gazetce tibijskiej byl wywiad z kolesiem z cipsoftu i wyraznie bylo powiedziane ze WSZYTKIE RARY SA DOSTEPNE trzeba tylko poszukac ale nie jak sadza niektorzy wezme kilof wykopie dziure zabije raty i bede mial t hammera. pozdr
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Old Barteko
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vivere
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Skille: -.-'
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Całkowicie zgadzam się z Horde Tauren. Wszystkie rzeczy można zdobyć! Wystarczy tylko poświęcić kilka dni na jakieś poszukiwania zamiast expić wziąć kilof połazić po NPC i może akurat odkryje się jakiś nowy qest . Takie jest moje zdanie i niech no tylko kupie PACC i nabije lvl to na pewno będe spędzał duuuużo czasu na takich właśnie poszukiwaniach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wiesz ty co to jest rare? rare to przedmiot zadki a nie nie dostepny ! np moge powiedziec Red Robe jest rarem chociaz wypada bardzo zadko z banshee
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Edit: jestes absolutnie pewien ze RR nie jest rarem? http://hunted.tibia.pl/index.php?act...11455&p=119643
For The Horde! For The Tauren! For The Thunder Bluff! For The Cairne Bloodhoof! For The Me! ![]() Ostatnio edytowany przez Horde_Tauren - 03-12-2005 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla druida dobre sa cluby poniewaz sa tanie a swordy jednak troche kosztuja i cluby sa lzejsze niz swordy co jest bardzo wazne dla sorcow i drutkow radze ci przezucic sie na cluby
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() DZIĘKI
Szczerze mówiąc nie brałem tego pod uwage ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Empire
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Thunder Hammer wypada z orsha~, chyba
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
masz racja wypaba z bossa demonow ale kto wie czy quesst jest ? ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Thunder Hammer ma mniejszy atak od Stonecutter axe , def jak Magic Sword. Statystycznie jest podobny siłowo do innych , def tak samo. Przecież to tylko trochę lepszy/gorszy magic sword/stonecutter axe.
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |