|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() Nie wiem co sie dzieje ale od kilku dni pojawily mi sie na Tibii ogromne lagi i nie wiem skad sie wziely... sadzilem ze to moj dostawca NET'u ale na innych grach nie mam zadnych lagow... nie wiem o co w tym chodzi, skad sie one wziely i kiedy skoncza mnie dreczyc :/ jedyne co zauwazylem to to ze zaczynaja sie okolo godziny 14:00 ... czy ktos wie skad one mogly sie wziasc ..... ?
HLP PLX ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Też miałem ten kłopot ale jak wymieniłem kabel to chodzi lepiej nawet w godzinach ok 20 jak sie zaloguje mam lekkie lagi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() jak uzywasz tibi gg albo mutli clienta to normalka dlatego cipowie zabraniaja tego uzywac
pozatym jak jest duzo ludzi jest takze duzo smieci (parcele itp.) to tez spowalnia gierke jest jeszcze jedna opcja cipowie majstruja cos (po tym mega hacku) i to dlatego moze tak byc (mozna to zauwazyc niektóre servy sa czasem OFF) nie wiem czy ci pomoglem (ale chociaz sie staralem)
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() wydaje mi sie, że Tibia gg nie ma z tym nic wspolnego... MC nie wiem, bo nie uzywalem nigdy, a Tibii gg kiedys sporbowalem, zeby ja zobaczyc...na czym polega itp, ale lagow nie mialem...
BTW: za to teraaz mam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() u mnie tez sa ogromne lagi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() QR**. W ciągu dwóch dni zginąłem cztery razy tylko przez lagi. Czy ktoś wie o jakich porach najlepiej grać, żeby były w miarę małe lagi? A o jakich godzinach najlepiej nie włączać kompa?
|
![]() |
![]() |