Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-07-2006, 03:38   #1
catek
Guest

Domyślny Prosze O Przeczytanie !!! bardzo wazne!!

zdjecie gdy blokuje osobe ktora ma bota (gdy sie ruszylem, odrazu zaczela chodzic i walic z rozdzki) teraz jest noc, i ciagle tam sobie trenuje a ją blokuje, straci parenascie minut, expi jej bot a ona sobie, spi! pisalem do gm-a i tutor jakis cos pisal, ale watpie aby napisal do gm-a. prosze adminow tibii.pl , co mam zrobic, ctrl + R nic nie daje. GM daje bany za pisanie po polsku na trade, zdarza sie, a za to nie?? to nie jest sprawiedliwe, ludzie, wiecie gdzie mnie szukac prawda?? tam gdzie roty, Venore (guardia), kto ma postac, blagam przyjdzcie, szkoda ze noc jest, nie wiem czy mnie znajdziecie, przyniescie chociaz cos czego nie przesunie, z pomoca zablokujemy tą dziewczyne, prosze was, admini wiedza co zrobic, napiszemy wspolnie cos?? ona ma 18 lvl a rano miala ok. 12, lub mniej i expi tylko tu gdzie same roty, ech jak szybko nabila, a nawet przy kompie nie bylo jej, ja ja blokuje, ktos mnie przesunie to sry, ale znajde ja i bede blokowal na tyle i;le czas pozwoli, plz admin nie zamykaj tematu, chcialbym cos zrobic z tym ale co?? przyjdzie na guardie, szybko plz, jutro mnie nie ebdzie, kto jest to przyjdxcie!!

sorry Administrator, przysięgam zaden moj bot, poprostu skonczyl mi sie rozdzka ze shaman quest i musialem jakos wam wlaczyc swiatlo zebyscie widzieli, przysięgam, gdzie ja bede wchodzil gdy dacie bana, plz nie dawaj , zrozum, mysle ze jestes duzo starszy to zlitujesz sie - to ona jest winnal przyjdzcie teraz to zobaczycie, nawet gy mnie przesuna, znajdziemy ja i zobaczycie, nawet rope" sama automatycznie ja wciaga, bezsens ;[

EDIT:

hahahahhaa jestem mistrzu, wraz z kumpelm z brasili zabilismy ja wraz ze zlurowanymi slimami, kurde, wspaniale, dobrze jej, tak bota miala. nie wierzycie sprawdzcie online kiedy jestem, i kiedy padla hehehehehe, dam wiecej zdjec, wow 1 K na spolke i wiecej, ale sie ciesze, to za moje slimy i roty:

kocham tibie nareszcie ma za swoje

PS. sorki ze swiatlo z tego mialem, przepraszam administratora, przysiegam, pisalem juz na priv kiedys, i mowil bpodajze spleen abym tak nie robil (wyjatkowo bez bana) ja wiem, ale wyrozumialosc plz, musialem swiatlo jakso miec a mane na exane pox. prawda ze dobrze ze padla?? hehe

poradzilismy sobie sami, sprawdzcie godz itp. na tibia.com jednak niektorzy br sa zajebistymi kolegami ach, a mowila ze nic jej nie zrobie na no-pvp, ciekawe ^^

wtf? br sa zajebistymi kolegami - pisalem "zajebistymi", tekst sie zmienil, ale co tam, banaiste, fajne, ale ja tego nie pisalem ^^

raz jeszcze sorki spleen, prosze nie dawaj bana, blagam Cie

PS. Nazwy tematu nie zmienie, bo nie mozna raczej, moze powiecie zla nazwa tematu, ale nie wiedzialem ze ona padnie ;p

Ostatnio edytowany przez catek - 01-07-2006 o 04:54.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-07-2006, 06:59   #2
MaveriC
Użytkownik Forum

MaveriC's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
MaveriC ma numer GG 3334300
Domyślny

.....................
yhhhhhhhhhhhh
ty dales taka nazwe tematu.......a ja dam swoj text...
PROSZE WYJSC! I WIECEJ NIE WRACAC nie dosc ze cheater...to jeszcze ROTFL! ;]
Jako ze jestem po nieprzespanej nocy....to zajme sie twoim postem...dosc szczegolowo...a wiec zacznijmy:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez catek
(...)
zdjecie gdy blokuje osobe ktora ma bota (gdy sie ruszylem, odrazu zaczela chodzic i walic z rozdzki) teraz jest noc, i ciagle tam sobie trenuje a ją blokuje, straci parenascie minut, expi jej bot a ona sobie, spi!
Tak cie to boli???? jesli dobrze pamietam tibia to dosc duzy swiat...

Cytuj:
pisalem do gm-a i tutor jakis cos pisal, ale watpie aby napisal do gm-a. prosze adminow tibii.pl , co mam zrobic, ctrl + R nic nie daje.
A co admini TIbia.pl maja zrobic?

Cytuj:
GM daje bany za pisanie po polsku na trade, zdarza sie, a za to nie?? to nie jest sprawiedliwe,
Daje i za to....jesli aktualnie jest na servie

Cytuj:
(...) przyniescie chociaz cos czego nie przesunie, z pomoca zablokujemy tą dziewczyne, prosze was, admini wiedza co zrobic, napiszemy wspolnie cos??
ROTFL

Cytuj:
ona ma 18 lvl a rano miala ok. 12, lub mniej i expi tylko tu gdzie same roty, ech jak szybko nabila, a nawet przy kompie nie bylo jej,
Skad wiesz ze nie bylo??? Moze poprostu lubi bawic sie z noobkiem takim jak ty.....
Xadam powiedzial...kiedys ....ostatnio < > ze nie kazdy musi miec chec do odzywania sie...co nie oznacza ze uzywa bota

Cytuj:
ja ja blokuje, ktos mnie przesunie to sry, ale znajde ja i bede blokowal na tyle i;le czas pozwoli,
Marnowac czas...ROTFL

Cytuj:
plz admin nie zamykaj tematu, chcialbym cos zrobic z tym ale co??
Jak ty masz takie problemy to moze przestan grac w tibie?

Cytuj:
przyjdzie na guardie, szybko plz, jutro mnie nie ebdzie, kto jest to przyjdxcie!!
BUAHAHHAHAHHAHA.....(...).....hahah

Cytuj:
sorry Administrator, przysięgam zaden moj bot, poprostu skonczyl mi sie rozdzka ze shaman quest i musialem jakos wam wlaczyc swiatlo zebyscie widzieli, przysięgam, gdzie ja bede wchodzil gdy dacie bana, plz nie dawaj , zrozum, mysle ze jestes duzo starszy to zlitujesz sie
O KURW* zaczynam sie rozbudzac.....stary ja sie tarzam ze smiechu......ty naprawde jestes noob

Cytuj:
- to ona jest winnal przyjdzcie teraz to zobaczycie, nawet gy mnie przesuna, znajdziemy ja i zobaczycie, nawet rope" sama automatycznie ja wciaga, bezsens ;[

to przestan grac...proste....

Cytuj:
hahahahhaa jestem mistrzu,
Dupa

Cytuj:
wraz z kumpelm z brasili
z czego?

Cytuj:
zabilismy ja wraz ze zlurowanymi slimami, kurde, wspaniale, dobrze jej, tak bota miala. nie wierzycie sprawdzcie online kiedy jestem, i kiedy padla hehehehehe, dam wiecej zdjec, wow 1 K na spolke i wiecej, ale sie ciesze, to za moje slimy i roty:
Noob i ......Noob ROTFL WYJDZ BLAGAM

Cytuj:
kocham tibie nareszcie ma za swoje
Problemy w domu?

[quote]PS. sorki ze swiatlo z tego mialem, przepraszam administratora, przysiegam, pisalem juz na priv kiedys, i mowil bpodajze spleen abym tak nie robil (wyjatkowo bez bana) ja wiem, ale wyrozumialosc plz, musialem swiatlo jakso miec a mane na exane pox. prawda ze dobrze ze padla?? hehe [quote]

Ja niewiem z czego ty sie kur*a cieszysz....ty jakis chory jestes....zeby marnowac pol nocy bo ktos uzywa bota..

Cytuj:
poradzilismy sobie sami, sprawdzcie godz itp. na tibia.com jednak niektorzy br sa zauwielbiam jeść bananyistymi kolegami ach, a mowila ze nic jej nie zrobie na no-pvp, ciekawe ^^9
i z czego tu sie kur*a cieszyc?

Cytuj:
wtf? br sa zauwielbiam jeść bananyistymi kolegami - pisalem "zauwielbiam jeść bananyistymi", tekst sie zmienil, ale co tam, banaiste, fajne, ale ja tego nie pisalem ^^
WYJDZ

Cytuj:
raz jeszcze sorki spleen, prosze nie dawaj bana, blagam Cie
....N/C jestes zalosny

@EDIT
i poprawiles mi humor........od czasow Majena....chyba nie widzialem drugiego glupszego postu
@EDIT
aha i slownik sie klania....ale to jush chyba gdzies wyzej napisalem....
zostaw tibie dziecko i wracaj do szkoly

Ostatnio edytowany przez MaveriC - 01-07-2006 o 07:13.
MaveriC jest offline  
stary 01-07-2006, 07:27   #3
S'hAr'K
Guest

Domyślny

Człowieku ale bełkot nie pisz lepiej nic na forum po twojej wypowieddzi mas zjakies 10 lat ;P albo jestes chory na głowe

Rozumiem ze to powinno zostac przeniesione do dzialu humor po tym jak MaveriC cie zjechał lolq

PS. Jestes NOOB

Ostatnio edytowany przez S'hAr'K - 01-07-2006 o 07:36.

stary 01-07-2006, 08:56   #4
lajtn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
Domyślny lol

No i co z tego, że używa bota, nie no pierwszy raz się śmieje od dawna, no nie moge. SIEDZIAŁEŚ CAŁĄ NOC TYLKO PO TO, ŻEBY ZABIĆ JAKIEGOŚ 19 LVL SORKA I NAPISAĆ NA FORUM CO O NIM MYŚLISZ ?

P.S.~~Nieżle mnie rozbawiłeś.
P.S.2 ~~Też się cieszę Twoim szczęściem z 1k - normalnie bosko, wymiatasz ... 1k się w godzinę zbiera...
P.S.3 ~~Ale się tym podnieciłeś...

jednym słowem żal.br.pl

Ostatnio edytowany przez lajtn - 01-07-2006 o 08:58.
lajtn jest offline  
stary 01-07-2006, 10:24   #5
Vantage
Użytkownik Forum

Vantage's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Używa bota, a TY light hacka i kto wie czego jeszcze. Słowem nie jesteś od tego sorka lepszy. Powiedziałbym, że trochę mniej inteligentny, dają takie coś na forum.
stary 01-07-2006, 10:55   #6
Bodziu
Użytkownik Forum

Bodziu's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.

Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
Domyślny

@Autor
Cytuj:
Prosze O Przeczytanie !!! bardzo wazne!!
"PROSZĘ, ZASTOSUJ SIĘ DO TEGO!!! BARDZO WAŻNE!!"

Znane już foto...
Bodziu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania