|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
Witam! Wybrałem sie dzisiaj z qmplem na dwarfy guardy w 1 kopalni. Fajnie było (jakaś godzinka;]) reszte pozostawiam waszej ocenie
![]() team: Vijeg - 31/32 lvl knight 67/66 (ja )Homadef - 24/25 lvl sorcer 34mlvl na początku przywitanie z naszymi oglądaczami na tibia.pl ![]() ![]() no to zaczynamy zabawe! ![]() ![]() pierwszy guardzik ![]() ![]() tutaj czasem wyskoczyly zmasowane soldiery... więcej ich mama nie miała? ![]() ![]() FIRE! FIRE! aaaaa ![]() Ale radocha jak sie zobaczy taki napis... ![]() ![]() Co te guardy tak daleko? Rozeszła sie plotka że z nami nie ma szans i sie boją... ![]() Znalazł sie jeden odważny ale nie wyszło mu to na dobre... ![]() I tutaj widzimy the best hit Homadefa - potrafi przywalić nie? (żartuje )![]() No jak widać nie tylko ja widuje na ekranie ładne napisy Homa nie chciał być gorszy (no ale ja byłem pierwszy )![]() tutaj postanowił pokazać guardowi jak wygląda "e wave" (ale przeliczył sie bo myślał że go rozwali za jednym ciosem ) niewidać e-wave ale widać skutki na guardzie![]() i tutaj moment w którym serca stanęły nam... podczas powrotu rzuciła sie banda dwarfów żeby pomścić swoich mocniejszych kolegów. No ale my po długiej walce i stracie ok. 5bp uh wyszliśmy cało... (hehe )![]() wybrałem według mnie te najciekawsze jeśli chodzi o loot to słaby był... w sumie jakieś 1,8k Coment plz a jak sie spodoba to może jakaś reputacja![]() Hail Durin! ![]() Ostatnio edytowany przez Bajapa - 21-08-2004 o 13:36. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
|
Nice
SSki wporzo mogłoby być ich więcej ale skoro wybrałeś najciekawsze to niebede nażekał fajne loot troche słaby ale da sie przezyc no i graty za Yopu ad......... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
|
Nice nice. Troche sie nie oplacalo isc w 2
znaczy tobie sie nie oplacalo. Gratz lvla. Spoko komentarze i to 1 temat ze zdjeciami twojego autorstwa. Masz + |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
|
Heh ja jeszcze z guardami rady nie daje
Ale może niedlugo ------------------------- Resone Xanteria 17lvl 45\41 Knight ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
tez bardzo lubie czaskac guardy. szybko exp leci, loty dobre i nie sa trudne. oczywiscie ja jestem palkiem to dlatego.
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Podobają mi się te SS!!
masz u mnie + Zrób jeszcze trochę ![]() |
|
|