|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Rook
Stan: Początkujący
Imię: Endurin
Świat: Askara
Poziom: 4
Poziom mag.: 00
|
![]() Moze to gdzes było, ale cały czas na swiatch coś sie zmienia! Wieć mam pytanie na jakim świecie non-pvp stwarzyc konto.
Według tych kryteriów proszył bym o odpowiedzć" -Ilu polaków -Ceny -Atmosfera -Inne narodowości -przepełnienie -przepełnienie na rooku -nooby? -złodzeje? -hlvl pacy? -i kto by mi wrazie czego pomugł?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Celesta:
Polaków...W dzień pełno <Mine!><Noob!>Jakieś 8000 osób z polski gra (zalogowuje się raz na dzień) Ceny... Dsm 100k+? G arm 60k C arm 16k K arm 3-4k Noble arm 1.5k Plate arm 0.5k Demon shield 60k Vampirka 20k Medusa 10k Crown Shield 7k Tower Shield 6k Dragon shield 4k inne ~2k C legs 40k K legs 20k P legs 0.6k R Helmet 35k Crusader Helmet 5k Warrior Crown Helmet 2k Steel Helmet 300gp Fs 4k K axe 2k SS 5k Atmosfera...Przeludnienie daje się we znaki... Narodowości...Br wieczorami, De też troche, Szwedów niezawielu ale są ![]() Przepełnienie...Jak zawsze na non pvp... Kolejka się zmniejszyła ![]() Rook...Mało przeludniony Nooby...Dużo Złodzieje...Patrz wyżej ![]() H level polacy...Serwer należy do PL ![]() Pomoc...Mało kto jest wielkoduszny;p
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() To tak powiem o Securze :
-Ilu polaków dużo -Ceny tanio -Atmosfera średnio-niska (dużo noobow) -Inne narodowości Br ? Pl ? Swe ? -przepełnienie Duże -przepełnienie na rooku Duże -nooby? Dużo -złodzeje? Dużo -hlvl pacy? Dużo (min. Burt Simpson 200~ EK) -i kto by mi wrazie czego pomugł?? Raczej nikt |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavia de Frons
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() Harmonia:
Podobnie jak na Securze (ceny jak widze takie same), atmosfera - nie narzekam, mam pare osob, z ktorymi mozna podzialac razem :-) W sumie zapraszam. Ostatnie pytanie - Ja tam zawsze chetnie pomoge :-) Ale ludzie czasami dziwni. Znajduje cialo, zabieram wszystko, w tym p-legsy. Nadaje komunikat do wlasciciela, zeby sobie odebral. Cisza... Wreszcie dociera do swojego ciala. Mowie mu - mam twoje bambetle. Cisza... Powtarzam - pytam czy chce. Cisza... Wreszcie mowi, ze wie, ze mam. To mu podrzucam pod nogi. Cisza... Dlugo mysli, bierze i odchodzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anrol
Profesja: Elite Knight
Gildia: Best On Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 42
Skille: 73/71
|
![]() Zgadzam sie z pierwszym komentarzem. Celesta to poprostu server dla polaczków...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Na zadupiu nieważnie gdzie to jest
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cale harmonia to nooby/thiefy etc. Przejdz sie 8 lvl po kazdym miescie a zobaczysz jakiegos kolesia ktory pisze "Oddam rzeczy ale ty najpierw pokaz swoje" itp Lurerów spora gromda kolesi ktorzy cie blokną jak bedziesz uciekal jeszcze wieksza. Szansa ze znajdziesz osobe ktora ci w takie sytuacji pomoze jest równa 0.Slawne nooby harmoni (naszczescie retired) Herganon,Pancreas Dragonheart
Sumaryczna wielkość lub waga obrazków w sygnaturze przekroczyła obowiązujące na tym forum limity. Sugeruję zapoznanie się z regulaminem w celu uniknięcia upomnień w przyszłości. Tez chcialbys zeby ci mod cos w podpisie napisal he ^^? ![]() Ostatnio edytowany przez Pawlosz - 18-06-2006 o 17:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
Skille: a co to
|
![]() Nie znam innych swiatow, byc moze gdzies indziej jest ich mniej :-) Ale spotykalem ludzi, ktorzy pomagali, wiec tragedii nie ma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() -Ilu polaków : stosunkowo mało
-Ceny : średnie -Atmosfera : niemiła -Inne narodowości : przeważają br/hiszpanie -przepełnienie : nie ma -przepełnienie na rooku : jest i to ogromne -nooby? : niewiele choć zawsze sie znajdzie -złodzeje? : trochę -hlvl pacy? : Aaa? -i kto by mi wrazie czego pomugł?? : pod jakim pozorem ktoś ma ci pomagać?
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Bellerofont
Gildia: Nightmares
Świat: Aurea
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() -Ilu polaków:w pizdu
-Ceny: wysokie alew także spadaj bardzo szybko np.(m boohy w miesiąc z 75k na 60k) -Atmosfera: jako tako jak na inncyh wojen nnie ma bo to non-pvp a chamstwo u nobów ogromne -Inne narodowości: dominują polacy -przepełnienie:średnie(empty) -przepełnienie na rooku:małe -nooby?w hhuuuja! -złodzeje?50%z.. patrz powyżej -hlvl pacy?tegho to nie wiem -i kto by mi wrazie czego pomugł??to nie caritas nie masz kolegó nie pomoże ci nikt ![]() ![]() ![]() a ty facet z hiberny jak nie grałeś na lumierze to nie pierdol głupo o luminerze bo sam tam w huj grałem a ty mi coś tu od*******asz maniane ![]() ![]() ![]() (soory for przekleństwa, ale tak to jest jak ktoś się odzywa na temat o którym nic nie wie...) Ostatnio edytowany przez Elder Zakamada - 18-06-2006 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Underground
Stan: Niegrający
Imię: Sven Samurai
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Sprawdź se.
|
![]() -Duzo, jest spora grupa polaków, w której panuja fajna atmosfera.
[X] P legs- 600gp, P arm- 500gp, K arm- 6k, K legs- 30k [X] D shield- 5k, C shield- 9k, [X] Bohy 60k, Crown Helm 3k, Crown legs 50k, G arm 100k -Atmosfera hmm..... patrz punkt 1... Ludzie są w miare inteligentni, czasami trafi sie jakieś ziólko.. /: -Osobiście proponuje zapoznac się z.. Kanadyjczykami [Bardzo Ciekawi ludzie] Niemcami [Często pomogą] Brazylijczykami [Trzeba uważać] -Na rooku jest okolo... 70 osób [Wieczór], na mainie tylko w weekendy [40-50] -Patrz /\. -Jest ich mało, chociaż więcej niż na serwerach pvp [bezkarność] -Trzeba uważać. -Sporo aczkolwiek średnio chętnych do pomocy [Pomagają zazwyczaj znajomym] -Na pomoc trzeba zapracować... ale sie opyla (: GORĄCO POLECAM EuG |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum