|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=komendy w tym topicu Angel of death apisal takie cos: Też to kiedyś miałem, przepisałem domek na kumpla bo kończył mi się pacc, on wpisał tą komende (teraz jej nie pamętam ale to nieważne) i też nie mogłem nikogo zapraszać więc wniosek jest taki, że trzeba mieć pacc by być subownerem =/ I oto mi lazi bo jak wiem to chyba nie da sie przepisac domku na facc chyba ze sie da to powieccie jak zgory thx
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Nie da się być posiadaczem domku mając jednocześnie status Free Account. Można natomiast być subownerem z statusem facc jednak nie będzie sie posiadało przywilei subownerskich, tylko te które wynikają z bycia guestem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Właścicielem domku może być tylko osoba posiadająca premium account.
Subowner to "współlokator" , "współwłaściciel" - i to jest co innego niż właściciel. Poczytaj sobie o tym w temacie do którego link podałeś.