|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() http://rapidshare.de/files/23820704/VoriHydry.rec.html Po prostu obejrzcie i wyraźcie się o tych graczach(także polskich). Film z perspektywy shootera- http://rapidshare.de/files/23821239/hydrahunt.rec.html
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Chamstwo jak nic.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() ej, mi się wydaje, czy oni tam pierwsi huntowali na hydrach? albo właśnie mieli zaczynaćm tylko się im wpierniczyliście? Bo jeśli tak było,to dobrze zrobili....
23:09 Voridian: we reserved a spawn nc -.- A najlepsze było, jak blocker spierniczył, i zostawił biednego 37 Eldera na łaskę 2 Hydr -.- edit@ wy chyba na pewno się sami wpierniczyliście im 23:13 Voridian: odkupie mu vampa odkup mu BoHy (o ile je serio stracił) i daj Crown/Medusa Shielda -.- Ale to już Twój wybór, ale też Twoja wina 23:15 Voridian: odpowiedzialny sie czuje nie wiem czemu rofl
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 22-06-2006 o 23:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() Czy nie pomyslales o tym zeby pomóc swojemu koledze uhac/użyc czar "change target". Omg!Nie chcialbym miec takiego blockera jak ty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Mielec
|
![]() Nie byli pierwsi bo my sobie zarezerwowaliśmy na forum.tibia.com hydry na tą godzinne. Pozatym jak do nich pisaliśmy to pisali ze wiedzą i ze tylko popatrzą, potem coś mowili ze chcą z wanda zabić no i stało się :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie. Gdyby tak było to przecierz nie wpierniczylibyśmy się im na spawn.
Mieliśmy zarezerwowane hydry przed nami był inny team który już poszedł, z tego co teraz zaczynam rozumieć to oni po prostu czekali tam na nas. Zauważcie hydrę lurniętą na dół i bubbe co zlurował ją 1. Najchętniej zrobił bym coś z tym ale nie wiem co mam nagrane filmy. Zauważę żę jest to 1 nasz hunt, 1 mój hunt więc mimo że coś mi śmierdziało od początku, nie wiedziałęm ze cośtakiego może sie zdarzyć. Co do mojej osoby to macie rację to kompletnie niewiedziałem co robić, postanowiłem pomoc się wydostać Sarphesowi co się zresztą udało, zeszłem na dół i wróciłem po druida ale już było po sprawie.
![]() The best and highest guild forum at Refugia land www.immortales.fora.pl Visit us! Ostatnio edytowany przez KonioMaster - 22-06-2006 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Sarphi - 23-06-2006 o 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bohów nie stracił, vampa ,,tylko''.
Co do tego ze im sie władowaliśmy się tam: Team przed nami- date- 22.06 time-18-22 team:secret(post pisał Vratimir) Nasz team Date: 22.06.06 Time: 22-24 Team: Voridian, Sarphes, Rulterek
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Normalne, wszyscy bluzgają na blokera, że nie zrobił tego, tamtego, ale jakoś nikt nie zauważył że blokowanie jest zabronione w regułach gry. Pewnie dlatego że łamie je na codzień, to już nie widzi że coś tu nie tak. Bloker mógł raz popełnić błąd. A tego akurat znam, zdarzyło mu się zginąć ratując towarzysza. A Buubba to najbardziej dziecinny gracz o jakim miałem nieprzyjemność usłyszeć. Zresztą nie tylko w mojej opinii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Co jak co ale takie cos to jest juz h uj ostwo -.-. Nawet jak im sie wpierd~ to przeciez mowili ze moga huncic -.-' Sam dluugo huncilem na hydrach przez co nabawilem sie nie raz hunta gdyz pod wplywem emocji zaczelismy klepac ~ 100 ek badz go przezywalismy. Cioty zycze im deada zbierzcie team noob charkow i combo sd na tego Buubba. -.- Co za....n/c Takie rzeczy najbardziej mnie wqr~.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Z przyjemnością bym to zrobił tylko, że to jest świat no-pvp i takie nooby jak on czują się bezkarni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesu
Po 1 Straszne nooby was strapowaly ktore chyba nie umia sami zarobic na eq/runki itp. Po 2 Spierd~ odrazu zeby wlasny tylek ratowac a nie pomoc qmplom (nawet ich nie uhales..) Po 3 co to za gildia ze nie przybiegla zabic tych 20-50 sorkow/drutow x.x ja bym odrazu napisal do all gildi zeby przybiegli i zeby zalatwic sprawe odrazu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
TO jest świat no-pvp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() po 1 świat non pvp czyli ... co najwyrzej mogli się rozpłakać
po 2 nie zorientowaliście się??? ten ms zloorował wam 1 hydrę później było widać jak leci po 2 od razu bym nawiewał z tamtąd albo ... dał nauczkę nobom i ich bym trapnął (takie noobostwo trzeba tępić). po 3 nie wiem ale wydawało mi się że ten co padł mógł spoko nawiać ![]() po 4 co wy macie za pretensje do tego knighta ?? a co on mógł zrobić?? niski lvl 2 hydry na raz + blokujące nooby sam by padł. Trzeba było trochę pomyśleć co oni przyszli się popatrzyć loorują wam hydry blokują jedtną drogę ucieczki a wy nawet nie reagujecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() gz postawy knighta.... czlowieku bales sie?schowales glowe pod biurko?
1.mogles uzyc exeta res 2.mogles uhnac druida/szkoda uhow ci bylo? 3.gz dla magow ze maja takiego blockera 4.moze i hamskie zablokowanie ale to sa uroki swiatow non pvp powodzenia na kolejnych huntach....
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() @up
Refugia 07/05 empty GER Non-PvP |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Była tam masa dsów i ludzi.
Po 1 próbowałem zrobić drogę sarphesowi. Po 2 trzymałem hydry żeby mogli zejść niestety zostaliśmy zablokowani i wszystki się rozpierzchło. Po 3Uhów nie było mi szkoda skupiłem się na tym żeby miał jak uciec o uhaniu wogule zapomniałem(moja wina) Powinnienem powiedzieć im żeby uciekali jak ten buuba poszedł po drugą hydrę(znów moja wina) A ze nonpvp to niestety nic nie mogę im zrobić.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() To od początku czymś niedobrym śmierdziało...
Troche się dziwiłem, bo to wyglądało jakby ci wcale nie zależało na shooterach i puściłes ich na pastwe losu.