|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jeżeli wbiłem się na konta z pacc które niemiało rec key a ja go aktywowalem wpisalem swoje dane zatwierdzilem i odrazu po tym ktoś odzyskał dane konto to może jeszcze co kolwiek zrobic z tym rec keyem ?? Prościej mówiąc mam imie postaci ,accont , email , i rec key który sam ustawiłem kilka minut temu . Ktoś odzyskał konto i wtedy mugł zrobić co kolwiek z tym rec keyem . Powiedzcie czy da się jeszcze jakos odzyskac to konto . Gdy na tibia.com zaznacze opcje "my accont lost" i wpisze imie postaci to zamiast 6 opcji pojawiaja mi sie tylko 4 (bez dwuch ostatnich zwiazanych z rec keyem tak jak by go poprostu nie bylo) Powiedzcie mi czy jeszcze mogę odzyskac to konto czy już przepadło z góry thx
down@ Chyba ja niemoge nic zrobić bo niemam dostępu do konta ![]()
I Must Fly... Over The Sky... Over My Life... 1 Night + 9 Month = One Noob more Don't Worry , Don't Cry , Take Amfa And Fly Ostatnio edytowany przez Taka patologia - 25-06-2006 o 01:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Siematycze
![]() |
![]() nie może nic zrobić . chyba że ma twój paszport ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odświeżam temat ponieważ odpowiedz jest dla mnie b. ważna a jej nieotrzymałem
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Dopiero po 7 dniach te dane ktore wpisałes przy zakładaniu recover keya się zaaktualizują wiec jak chcesz odzyskac konto podawaj stare dane <email itp > po za tym jak bym tutaj tego nei pisał tylko probował 2 opcje <te nowe z przed rec keya > i tą jak juz założyłeś.
Mam nadzieje , że pomogłem Pozdrawiam Sowa. Ostatnio edytowany przez Sowa - 25-06-2006 o 02:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niemam dostępu do maila wiem tylko jaki jest adres ale niema takiej opcji zebym sie wbil na niego
![]() |
cipekk |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: szukanie nie boli
|