Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-08-2004, 13:39   #1
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny Wszyscy kochamy pekerskie lamy :(

No wiec tak Idziemy sobie dzis z kumplem na dragi, ja mam 26 runek uha, podbija 12lv knight, i cos zaczyna pierdolic o test hicie, okazuje sie ze polak, zaprasza mnie do party ale sie nie zgadazam, za to moj qmpel tak, no i tak, raz go wlasnlea, 2 razy on ok stop juz, ona go dalej, wiec aj widze ze pomoc trzeba, wbijam do party, i nagle z tylu ekipa 49 royal 30 pallek i troche tam tego jezcze, zabilem ta 12 lv, i po ich ostrzalem zacozlem uciekac, dobieglem do Ab, no oczywiscie 0 pomocy tylko gapie mnie blokowali... ucieklem im mysle, schowalem sie gdzies w lesie, podbija typ nie z party, zaczynamy rozmowe, nagel okazuje sie ze sprzymiezenice pekerow, wiec jeszcze sie leczylem, ten ktory zaprowadzil ich na moj trop padl, wiec nawet ajk polak, nigdy nie wlazcie z nim do party, chyba ze wy jestescie liderami... naszczescie uhy sie zuzyly, a nic nie mailem w bp, procz liny wiec peki nic nie zyskaly a mi spadly skiel z 71/70 na 70/78 i lv z 31 na 30.... zaraz pujde gdzies odrabiac. to by bylo an tyle
Iomer Thunderblade jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2004, 13:56   #2
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Smutny

Zdażają się właśnie takie przypadki, ja miałem coś podobnego ale na desercie. Weszliśmy w party typa którego spotkalismy podrodze (Brakowalo go nam do całej czwórki) i przy wychodzeniu na powierzchnie wbił nam się knight na 70 i domagał się od każdego 10k (ja naszczenscie juz tego qsta wykonywałem). Qmpel do dziś prubuje odzyskać kase

Jaki z tego morał??: Nigdy niewchodz w nieznajomych party bo może się to tragicznie skończyć !!

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2004, 17:21   #3
Kapix
Zbanowany

Kapix's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
Kapix ma numer GG N.I.E.W.A.Ż.N.E.
Brak ikony

Kiedyś na Isarze w AB był taki koleś(nicku nie podam),który zabijał na party niewinne osoby z którymi trenował a potem ludziom,którzy pytali się dlaczego zabija mówił,że dana osoba go zdenerwowała.W końcu wyprowadził się do Thais bo miał od prawie wszystkich hunta.
Kapix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania