|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
|
![]() Od jakiegoś czasu nurtuje mnie ta zagadka. Dzisiaj stwierdziłem, że sam już nic więcej nie wymyślę i najwyższy czas poradzić się kogoś na forum.
Zaczynamy od wejścia do gildii magów... ![]() Następnie należy uwolnić Fire Elementala skrytego w podziemiach, mógłbym pokazać jak to zrobić, ale jako iż jest to część prostego questa nie mogę. Chyba, że mod się zlituje ![]() Kiedy FE został uwolniony, ubijamy go i okazuje się, że pod nim znajdowała się dźwignia... ![]() Oczywiście kliknąłem ją i byłem niezmiernie zaskoczony. Zszedłem na najniższą część podziemii gildii magów i zobaczyłem coś czego nigdy bym się nie spodziewał - Magic Walle blokujące dostęp do dziwnych kafli i zielonego dżina zniknęły! Raz dwa zrobiłem użytek z mojego miecza i po rozprawieniu się z mistycznym stworem nie wiedziałem co robić. Kafle nie reagowały na nic. Kiedy miałem już dać sobie spokój spostrzegłem iż pod polami energii jest kolejna dźwignia! Do sklepu nad depo pognałem z prędkością godną kilku par bohów, wróciłem, usunąłem energy fielda i przesunąłem dźwignie. ![]() Podekscytowany migiem przeniosłem się piętro wyżej, by zobaczyć czy nie otworzyła się "zagroda" wampira lub - o zgrozo - gigantycznego behemota. Nic takiego nie wydarzyło się. Jako iż z natury jestem zdeterminowany i nie poddaje się szybko skojarzyłem iż coś może dać zgaszenie niektórych pochodni. Podobnie było z uwalnianiem żywiołaka ognia, ale nic więcej powiedzieć nie mogę. Jak na razię nad tym pracuję, bardzo obiecująco wygląda to... ![]() Nawet jak bardziej doświadczeni gracze zbesztają mnie mówiąc iż to tylko podpucha - ja będę nadal starał się rozwiązać tajemnicę gildii magów w tym pięknym pustynnym mieście. Tibia przecież nie polega jedynie na zdobywaniu poziomów i coraz wyższych skilli - i to jest właśnie piękne... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Bardzo ciekawe. Może to jakiś quest. Ja nie mam PACCa więc nie wiem za bardzo jak to wygląda. Myślę, że po przesunięciu tej dźwigni pod energy fieldem nic się nie stało, ale jeśliby na tych polach stali ludzie to gdzieś się teleportują. Tak jak na annihilator.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
|
![]() No proszę, na to nie wpadłem. Trzeba zebrać ekipę wyższych leveli i sprawdzić.
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Widziałem nieraz wolnego fire elementala, moji koledzy spotkali się z behemothem ale nikt niewiedział jak sie on tam pojewił,
Powodzenia w pracach badawczych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() hmm a moze jak ktos stanie na tych polach i przesunie dźwignie to wtedy się otworzy vampir a poznein behemoth ??
|
![]() |
![]() |