|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam, otoz mam problem z counterem. Counter jest orginalny, mam juz konto ale gdy prubuje wczytac liste sreverow wyskakuje error o tresci "Could not contact master game server to retrieve server list"
Czy mogłby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi, i jak sobie z tym poradzic?? Z gory dzieki :>
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() A próbowałeś sprawdzać w obydwu zakładkach z serverami? W grze i w steamie? Być może coś ze steamem nie tak albo opuściłeś jakiś update.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak, sprawdzalem w grze i w steamie, tu i tu wyskakuje ten sam blad
![]() Jakies inne pomysly?
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Załorze się że gdybyś poszukał na polskich forach o CSie to byś znalazł temat taki jak twój , ja po 30 min. szukania zawsze znajduję , np w CS:S jak jakiś przedmiot znajdował się daleko to go niewidziałem ale widziałem typa który za nim stał po przeszukaniu 2 forach znalazł odpowiedź , wystarczyło zmienić w consoli jedną rzecz. A teraz moje pytanie , zajrzałeś chociarz na forum o CSie?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Rzodkiewka jest super fora, czytaj FAQ.
Tutaj?
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 30-06-2006 o 19:33. |
![]() |