|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Krzyżak
|
![]() Już chyba o tym mówiłęm, ale nie jestem pewien więc napiszę tago posta jeszcze raz ;]. A mianowicie uważam, że stronie przydałaby się jakaś wyszukiwarka. Oczywiście interface jest bardzo ładny i przejżysty ale jednak uważam iż wyszukiwarka była by bardzo na miejscu.
Więc jak zawsze mawiam: niech high lvl'e mają was w swojej opiece i niech rzaden demon nie zaskoczy waz w ciemnej uliczce. ![]() Glamri syn Gimliego, który był synem Glóina. P.S. To nie jest co prawda to tematu ale zamieściłęm post w dziale "Gildie" jak by ktoś potrzebował rycerza do swojej gildi to niech to przeczyta, są tam moje wszystkie dane. (a admina proszę żeby mnie nie karał że piszę o swoich propozycjach w tym temacie ![]() Udam, że tego nie widzę, ale przed edycją nie mogłem sie powstrzymać ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 13-08-2004 o 22:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |