--> | --> |
|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() chciałem sobie zaktualizować kompa, wiec wsadziłem płytke z xp'kiem i zacząłem instalować xp'ka ale bez utraty danych. podczas instalacji wyskoczył błąd, a w zasadzie informacja o tym ze nie mozna znalezc jakiegoś tam pliku na dysku CD. dałem anuluj i instalacja nie została przerwana tylko dalej sie instalowało. gdy wszystko sie zrobilo myslalem ze jest juz dobrze ale jest problem: KOMP NIE WYKRYWA MI WOGOLE KARTY GRAFICZNEJ. probowalem wszystkich sposobow! instalowalem sterowniki 3 razy, wyszukiwalem, dodawalem recznie, ale podczas tego dodawania dostepne byly tylko karty graficzne typu: ati, intel, a ja mam Geforca z Nvidi. wogole nie ma animacji przy przewijaniu strony w przegladarce, tzn. gdy przewijam na dol lub w gore to stronka tak jakby zacina sie lub skacze ;/ Diablo II wogole juz mi nie chodz ;/ co moge zrobic aby to naprawic. moze sciagnac jakis patch do kompa. nie wiem, nie siedze w temacie informatycznym wiec sie nie znam. prosze o pomoc!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Widziales kogos kto instalował Windowsa XP "bez utraty danych"? Przecież nawet jeśli to działa, jest to kompletny niewypał tak jak sporo Microsoftowych pomysłów... Radziłbym tradycyjnie zainstalować Windowsa XP...
|
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Powiedz mi, co znaczy "wsadziłem płytke z xp'kiem i zacząłem instalować xp'ka ale bez utraty danych"?? Czy poprostu przy włączonym kompie z np. W98 wsadziłes płytę i zaczęłeś instalować z poziomu windowsa? Czy normalnie zbootowałeś kompa z płyty i postęopwałeś zgodnie z instrukcjami (chociaż o tym myku 'bez utraty danych' to pierwsze słysze)......???
|
![]() |
![]() |