|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Chciałem zrobić, sobie mały temacik o mnie i o moim Knighcie. Będę tu wklejał moje SS'y. Prosze o Komenty i ocenianie temaciku.
Zacznijmy może od kilku advenców ![]() ![]() ![]() Teraz pare loot'ów BK QUEST ![]() HYDRA QUEST ![]() WAND OF INFERNO ![]() BEHO SHIELD ![]() ORNAMENT SHIELD QUEST, KATEDRA I GUARDY ![]() Za niedługo będzie następna dawka SS'ów.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Zarkoram Laiph
Profesja: Knight
Gildia: Vicisse Mortem
Świat: celesta
Poziom: 72+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() no ladnie ladnie ja dzis zaczolem swoiom przygode na calmerze
jedziesz z tymi lvlami gz qesta i lootow pozdro ~aDiK
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: yy... zgierz? :S
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mini pytanko - a co bedziesz pisac o sobie, skoro to jest temat o Tobie i Twoim knightu?
![]() Anyway gz, i nie przestawaj wrzucac ssow, jak wiekszosc samotnych tematow :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP
O sobie raczej nic, bo jakoś tak "O sobie i o moim Najcie" ładniej brzmi ![]() SS'y będą, ale narazie nic się ciekawego nie dzieje ![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |