![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Film przedstawia próbę zabicia Beeftuck The Knight przez gildię Born to Fight. Nie powiem, żeby film był szczytem moich marzeń, ale daję go, gdyz raczej rzadko mamy okazję oglądać filmy ze świata Premia. Jedyne co mnie "zaciekawiło" w tym filmie, to wątpliwa umiejętność posługiwania się Magic Wallami przez agresorów... zresztą zobaczcie i skomentujcie sami...
http://www.tibicams.tibianetwork.net...vies/show/9797 PS: Pierwsze kilkanaście minut filmu oglądajcie na "fól spidzie", bo niczego wartego uwagi nie przedstawiają...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() troszke chlopaka sie nieudalo ;p szczerze mowiac to jest moj pierwszy film z premi jaki ogladalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() N/C po ci ten początek na roku jakies 10 minut lata noobharem na roku a potem przełancza na swoją postać ja zawsze po 2 minutach takiego filmu z roka odrazu wyłanczam ale cos mnie podkusiło zeby oglądać dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Film porażka, komplednie zdezorganizowana grupa. Wtedy na Dwarfen Brigde mogli jeszcze dwa mwalle puścić za tym jednym żeby zmniejszyć ryzyko ucieczki tego gostka. Ale nie zrobili tego i takie oto rezultaty. Nawet keya do HG nie mieli...
|
![]() |
![]() |