|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam wszystkich. Przedstawiam mój fake pt."Dzieje pewnego najemnika".
Fake opowiada o Argallu, młodym najemniku który dąży do tego by stać się słynnym najemnikiem tak jak jego ojciec. A więc przedstawiam wam Część 1. (Lub prolog jeżeli ktoś tak woli) mojego fejka 1.Cała historia zaczyna się gdy Argall żegna się z ojcem i wyrusza w podróż. ![]() 2.Po kilkunastu minutach Argall dociera do drogi. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Jak potoczą się dalej losy Argalla? Tego dowiecie się w następnym odcinku. Prosze o łagodne komentarze jeżeli chodzi o wykonanie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Nawet fajne, ale podloga jest zle sklejona, inne bledy korych niewymienie bo smisie niechce. Ogolnie rob dalej.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() ee zle posklejana podłoga bardzoooo zle ;p
@Veruis mówiłes zeby robił dalej,mnie sie czepiali o najmienszy bład! ![]() ![]() Przynajmiej wyklucza sie mozliwosc OTS ME ;] Ostatnio edytowany przez Vansider - 06-10-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz juz wiem ze to na 100% nie OTS dziwnie sklejone sciany,podloga jakas taka krzywa i wogole paskudna ale ogolnie spox 6/10 rob dalej
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() A mnie razi po oczach twoja ortografia. Błędy w stylu "bende" to już normalka, ale "nawed" czy "przeżkadzam" to już przegięcie. Poza tym, co do podłóg i ulic - w pomocy dla nowych Fake'owców masz chyba podłoża.
Za to w twoim fake podoba mi się brak prologu. Naprawdę wnerwia mnie historia bohatera i jego kumpli i informacje jacy to oni są wspaniali i dlaczego. A w twoim tego nie ma. Mam nadzieję, że w następnych częściach wprowadzisz wątek wspomnień bohatera, że będziemy poznawali fragmenty jego historii i przede wszystkim, że nie będzie to kolejny "super hiroł fejk" lub "wojna orce vs ludzie" albo jakaś jej mutacja. Ocen nie stawiam już od jakiegoś czasu.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Ortografi się nieczepiam (bo sam mam cienką :/) Ale jak pisali Up bardzo źle podłoga sklejona... Zapewne wklejasz ją bez przybliżenia ??
Szczerze mówie, że na początku myślałem, że to OTS... Przed tymi strażnikami takie dzewka dokładnie... (Ale to jest dziwne jak Ci podłoga nieidze prosto sklejac... To jak możesz dobrze drzewa ?? Ale nie o tym mowa może indziej ;P) A co do Fauły no to taka dziwna on chce zostac najemnikiem... A potem zapewne się okaże, że będzie musiał uratowac świat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wszytskie bledy wypisala reszta wiec nie mam co pisac, ale rob dalej i postaraj sie robic mniej ortografow.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Ogólnie dobrze ale podłoga straszna, jej sklejanie wcale nie jest takie trudne. Na razie tak 7/10, niech zgadnę grałeś trochę w Gothica 2 :>
Aha jeszcze cos mam pytanie do wszystkich. Jak to jest ze robię sobie fejka i wpadam na pomysł żeby bohater miał mroczne ego (Pince of Persja Dwa Trony rox ![]() >nie mówiąc już o imieniu które jest prawię takie samo jak u mnie :/< |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up
Heh poprostu masz duzego pecha... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() to moja ulubiona profesja więc tak sobie wymyśliłem, że zrobie faka o najemniku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() @up
Też lubie Gothica tylko najbardziej lubie maga ![]() @topic Grafika słabo zrobiona, ale fabuła świetna jak narazie. Rób szybko next część bo zapowiada się ciekawie Ocena 8/10 bo prosiłeś o to by zbyt nie krytykować grafiki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Część 2. 1.Za zachodnią bramą miasta... ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Koniec części 2. Czekam na komentarze bo coś ich mało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() dość ładne ale nadal ta podłoga krzywa ^.-
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() eee najpierw ma full hp puzniej yellow... i dalej te podlogi! ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Minusy:
-Ortografia -Podłogi -Stare Outfity Plusy: -Swietnie Odwzorowałes świat Gothica (no cóż to moje zdanie) Ogół : 3/10 Popracuj troche nad ortografią i podłogami a będzie g00d Ostatnio edytowany przez Loffy - 07-10-2006 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() błedy typu Wolf a pozniej duzy wilk zdecyduj sie czy monsterki sa po angielsku czy po polsku ... podobało mi sie ze wilk go troche poturbował! ale wilkołak z fake game zle wkejona podloga outyfity ladne 5/10 (od dzisaj zaczynam ostrom krytyke) czyli dobrze ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake będzie ok, ja próbuje robić fake-i ale mi sie po jednym ss nudzą, mam swój sposób na super równą podłoge, podam go tu - robisz w paincie czarne kwadraty o wymiarach 34 x 34 pikseli , w pustych białych polach wklejasz podłogę tak jak jest pokazane na obrazku obok
![]()