|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Jest to o malej wielkosci 2,5mb niecałe filmik dziura
![]() http://rapidshare.de/files/25479760/dziura*****.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() moglbys zrobic w wiekszej rozdzielczosci, malo on ciekawy ale doceniam za checi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem że troche mało cziekawy ale na kompie na kturym nie mam neta i tylko 4 filmiki z tibi, tylko to mogłem zrobić tak troche z nudy. A co do rozdzielczości to jeszcze nie doszedłem jak zwiększyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ludzie to mój pierwszy filmik a wy nic. Nawet jak wam sie nie podoba to komentujcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Crap!
Minusy: - rozdzielczość, - nagrywanie całego obszaru, ze statycznymi drzewkami, które są cho_lernie interesujące, - bez głębszego sensu, - nie dość, że nie lubię takiej muzyki, to jeszcze wogole nie pasuje ona do filmu, Plusy: - nie ma? Następnym razem ściągnij sobie filmy z tibia.de, poszukaj na forum światów np. wojen, znajdź kilka filmików jednej osoby i dopiero wtedy spróbuj nagrać coś co będzie miało ręce i nogi, jakieś war/life story. Narazie to jest czysta beznadzieja, jakieś 15 minut roboty [łącznie z konwertowaniem]. Rehost: http://www.megaupload.com/?d=KPIYOH7N @Down Cytuj:
![]() ![]() Buy k-legs! Ostatnio edytowany przez Midarth - 12-07-2006 o 10:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Misi3Q - 12-07-2006 o 00:55. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@ bez obrazy ale naucz sie cytować bo niekapowałem o co ci chodzi że powtarzasz cos co ktos juz mowil
Topic@niesaaamowite !!! wogóle polecam sciągnąć pare filmikow i zrobic z tego jakis fajny dlugi filmik ;p filmik 8/10 Edit@ łał poprawiłeś Zwracam honor Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 12-07-2006 o 01:01. |
![]() |
![]() |