|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Yo! Gram paladynem, mam skile 34\27 i 9lvl (awansowalem podczas skilowania na trolach
![]() Z gory dziekuje za wszystkie rady. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Napisze to co pisze kazdemu ktory zaklada ten temat
![]() wiec tak moim zdaniem dobij do jscze na trolach 10 lvl i 41 dista. nestepnie ze sparami idz na dralfy kolo kazo do ktorejsc z kopalni tam juz dobij .... hmmmm... 14/15 lvl i okolo 50 dista mozesz wtedy narobic troche strzal i skoczyc na ghoule .dalej juz wyzyjesz z luku tylko od czasu do czasu na dluzsze chwile dobrze by bylo aby jakis kolega sumonowal monka ,albo zebys ty trenil z czlowiekiem,tak na 57 dista (wczesniej boltow nie marnuj chyba ze masz pacca)juz bedziesz mogl pojedyncze dsy z luku zalatwiac. pozniej poradzisz sobie sam... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() dzieki ci bardzo mi pomogles
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
![]() |
![]() undefineda na czym ja mam expic i skillowac? MAM PALLA na 49 lvl skille 45-shielding 74-distans,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() trenowac to ty mozesz na 2 monkach sumonowanych przez kogos ( sumonowalem juz nie raz mocniejszym paladynom niz ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Popieram pana z góry. Dragony są dla ciebie najlepszym rozwiązaniem.
![]() ![]() ![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() ja bym na twoim miejscu dobil sobie do 78-80 dysta i zaczol smigac w dragon lair na respie 12 dragonow szybko bedziesz expil resp jest super a ty sobie spokojnie poradzisz na poaczatku bedziesz mial drobne prblemy z opanowaniem respa jak to zrobiesz to szybko bedziesz smigal i nawet nie bedziesz wiedzial kiedy bedziesz dostawal lvle
|
![]() |
![]() |