|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Elder Druid
Gildia: Elite Squad
Świat: Titania
Poziom: 38
Skille: 9999999
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Witam, przedstawiam mojego Fake, o tytule... hmmm... sam nie wiem. Załóżmy, że Apokalipsa Tibii, będzie brzmiało bardziej Epicko.
To był deszczowy dzionek. Postanowaiłem pograć sobie zdziebko w Tibię. ![]() Zaskoczyło mnie gadanie cyklopów! ![]() Na szczęście kumpel rozwiązał sprawę. ![]() Pobiegliśmy przed siebie... ![]() I sytuacja została mi przedstawiona. ![]() Oraz ukazana. Nie wierzyłem własnym oczom, patrząc na ten chaos. ![]() PS.To jest mój pierwszy fake, więc proszę o wyrozumiałość ![]() ![]() Comment please!
Zbyt duzy podpis. Wiekszego nigdy na forum nie widzialem o_O Kurcze ![]() Ale żem oberwał... ;> ... Playing on Titania again... ... Ostatnio edytowany przez Leothyr - 16-08-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Była jedna Apokalipsa, ze słabą grafą, z małą ilością komentów, bez żadnych super fotoszopów (praczy) gimpof i innych. Ale za to skonczona
![]() *Sven kończy samozachwyt... Fake?Fake? Hmmm... grafika głupia- super hiroł, hack tibii itd. Nic nowego. Graficznie- parę błędow ale nie jest źle. btw. Co wy do cholery macie z "bablle czaczero i etrenalem". Wiem wiem maniaki, ale po co zaraz o nich fake? btw2. Po co ci Pacc na koniec wakacji?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dziwne i Chaotyczne , wykonanie nijakie.
Jakas rzeź normalnie... Zlote Fieldy maja kawalki rozowego tla, a ten ostatni obrazek...No comment. Poczekamy , zobaczymy... Pozdr0 ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Kto ocenił temat na 5!? to gówno nawet na 1 nie zasługuje! zero sensu, różowe tło w ogóle nie śmieszne!może i pierwszy fake ale moje pierwsze fake był ciekawsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zupełnie mi się nie podoba. Nie potrafię znaleźć tam sensu... A jego brak nie jest śmieszny, jak w przypadku Górskiego&Butcha
![]() Dno.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 18-08-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Leon Kremus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Berylia
Poziom: 13
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 15
|
![]() Moim Zdaniem To mozna ocenic na 7\10 .Krzywo to wszystko zostalo powklejane. NEXT NEXT PLX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Imię: Dechariius
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
Nie przecze że fake jest słaby, lecz twoje fake doprowadzaja mnie do smiechu, no ale cóż nie kłućmy się z debilami Sam fake mi się fabuła, Nie widze tu żadnego super hiroł bo w tym fake nawewt noob jest hiroł ;] sam fake oceniam na jakieś 7+/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Rekhta
Poziom: 8
![]() |
![]() Cytuj:
Grafa: monotonia, dziwaczność, ale znośna - 5/10 Fabuła: ograna, ale zawsze żywa - 4/10 Dowcip: no comment - 0/10 Razem: 9/30 (dla pedantów 3/10)
Ostatnio edytowany przez zbluszcz (były rechta) - 18-08-2006 o 16:02. Powód: brak |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
![]() @zbluszcz
A słyszałeś w swej niezmierzonej mądrości o "pisaniu na szybko, bo szkoda czasu na tak badziewnego fake'a"?
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 18-08-2006 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja Ocena : 8/10
Niech nastepne bedzie jeszcze lepsze ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Litości!
Ocena?0.5/10 |
![]() |
![]() |