|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2003
|
![]() Nie wiem co lepiej sprzedawać HMM czy UH .
HMM malo czasu robie i za plecak niekiedy dostane 1k a UH duzo czasu ale znowu 2,2 k dostane więc narazie robie HMM za pomoc bardzo dzienkuje (Amera) Kamil of kuznica 11 lev 12 mlev 17/17 (DRUID) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() uhy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Lepiej rub UHy. Na nie zawsze jest większy popyt.
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: nie, nie jestem dziewczyną
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na pewno UHY !!!
Uh wymaga 100 many HMM wymaga 70 many Obliczając: 100 MP - 100% 70 MP - 70% Za plecak HMM, którego zrobienie jednej runy wymaga 70 many dostajesz 1k. Czyli 70% z 100 MP (jak robisz Uh-y to 70 MP, tyle co runa HMM) i zrobisz cały plecak to za jego 70%, dostaniesz 1540 gp. A za zużyte tyle samo MP za UH zarobisz (1540-1000) 540 gp !! Nie wiem czy zrozumieliście, nie umiem tłumaczyć, sam tego troche nie rozumiem ![]() _____________________________________________ Natylia > Danubia > Knight < 17lvl (i rośnie)
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Tlumaczac na jezyk ogolu: UH 2k gp, 2k many 1 many = 1 gp HMM 1k gp, 1400 many 1 many = ~0.7gp Ale niewiem czy wszedzie tak, ale na Secura o jak sie krzyknie selling HMM to sie odrazu zglasza 3-4 kolesi, z UH to raczej trzeba sprzedawac po kilka plecakow high levelowca.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() Moim zdaniem lepsze by bylo robienie uhów bo za nie dostaniesz wiecej kasy,a z drugiej strony hmm bo robisz je szybciej,
Więc pół na pół |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2003
|
![]() Dzienk za pomoc w tej sprawie chyb jedna bede robil uhy
|
![]() |
![]() |