|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Na Tibia.de znalazłem w czarach dla paladyna taki text:
Paladin spells Castlevel Spell Formula Mana Charges Price Buy? 16 Summon Creature *** utevo res 'Creature' 220+ - 2000 gp 0 *** Druids and Sorcerers can buy this spell. In the past it was also available as spellscroll for knights and paladins Jak to możliwe?
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Jest to niemożliwe. pall nie może summonować(i dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() jak dobrze przeczytales w przeszlosci pladyni i rycerze mogli summonowac za pomoca odpowiedniego scrollu i moze dlatego ten czar tam jest zmaieszczony ale teraz moge je zauroczyc tylko ale tez nie wszyscy bo trzeba miec torche tej many a dla knight powiedzmy 600 many na monka ale chociaz te 400 ~ na archera to jest duzo
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Ja słysząłem że Ci pierwsi palkowie kiedy tibia powstała grają do dziś to gmy daly im taki prezent że mogą summonować!!!!Tak słyszalem możliwe że to plota!!!a słyszałem również o scrollu!!!! Taki temat juz był!!! dawno ale pamiętam na 100%!!!!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Dawniej były scrolle,które pozwalały na nauczenie się różnym profesjom czarów normalnie dla nich niedostępnych.Zostały usunięte ze względu na brak wyważenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() @up:
Wyważenia czyli np że mag może robić uh'y a druid sd's jeśli mniemam jeśli źle mniemam to prosze mnie poprawić bardzo prosze |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() jest to zasluga "spell scrolli" ktore byly uzyskiwane w questach, kazda profesja mogla nauczyc sie czarow kazdej innej profesji, zakladajac ze miala wystarczajacy mag lvl.. tak jak bylo z arieswarem..taka przygoda ktora mi opowiedzial GM logain ![]() ze kupowal na maksa mana fluidow..zapozyczal sie..bo chcial jakis spellscroll..chyba vite, nie pamietam..w kazdym razie usuneli spellscrolle 1 dzien wczesniej zanim zdobyl ten magic level ![]() |
|
![]() |
![]() |