![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Mam sciągniętego klienta, spathowal się, wszystko ok. Zrobilem konto, wchodze na nie, i jak klikam na jakikolwiek server, robi sie disconect i gra sie wylacza. Czy jest to czasowe i zaraz sobie pogram, czy to jest masowe padniecie servera
![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() CZsem się to zdarza... Ja tak miałem ale nie na wszystkich serwerach. Żebyś mógł podłączyć się do jakiegoś serwera po prostu wyłącz KO, uruchom ponownie i sprubój... Mi to działało. Gdyby tak nie poszło - poszukaj w google lub innej wyszukiwarce jakiegoś polskiego Forum o Knight Online, a takowe istnieją na pewno i poszukaj w działach Pomoc, FAQ czy coś tego typu, a napewo znajdziesz.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiecie moze jak uzywac skili sorkiem?
potrzebne mi to ;p Edit:Kurcze cos schrzanilem ze teraz nie moge pisac do ludzi ![]() Edit2:dobra wiem juz jak uzywac skilli ;] tylko teraz nie moge se z ludzmi pogadac ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 03-05-2005 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() Gdy osiągniesz 10lvl musisz iść do takiego dużego czegoś w Moradon. Taki jakby smok czy coś takiego. Musisz z nim pogadać i wybrać coś w stylu CHOOSE MY PROFESSION. Płacisz 10k i zostajesz magiem. Wtedy otwierasz Okno skills i masz tam Flame czyli ogień, Glacier czyli lód i Lighting czyli błyskawice. Rozkładasz skille wedle upodobania co każdy lvl. Z jednym lvlem możesz rozłożyć 3 pkt. Pod spodem są czary. Niektóre są zakryte znakiem zapytania, czyli nie masz jescze wystarczająco dużo punktów skilla danego typu. W opisie czaru pisze ile musisz mieć pkt. skilla na dany czar. Gdy masz już czar odkryty przeciągasz go na Lewo do paska pod którąś cyfrę i gdy naciśniesz daną cyfrę rzucisz przynależny czar.
Co do chatu musisz kliknąć daną grupę Normal (Gadasz normalnie), Party (gadasz w party), Clan (Gadasz w gildii), Private (klikasz na to i wpisujesz nick osoby z którą chcesz gadać) jest też parę innych okien. Gdy klikniesz na jakieś okno (oprócz party) musisz wcisnąć ENTER wpisać wiadomość i ją zatwierdzić ENTERem. SŁUŻĘ POMOCĄ... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() pomocy nie moge si do gry zalogować wyskakuje mi jakiś błąd
![]() Ostatnio edytowany przez tomcio3396 - 07-05-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() Jest coś w stylu depo... W mieście są 2 kobiety ale zapomnialem jak się one nazywają. Jak tylko się dowiem dam EDITa. W jakimkolwiek mieście i u którejkolwiek z nich jest wspólne Depo, czyli wszędzie mamy te samy itemki inaczej niż w Tibii. Co do goblinów:
Gobliny są koło wioski Piana Village, lecz dokładnej drogi nie pamiętam... Poszukaj na polskich forach w internecie, a napewno znajdziesz. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() A ja mam problem. Zainstalowałem grę. Wchodzę, mam konto więc się loguje, tworze postać i uruchamiam grę. I po załadowaniu gry, gra się wiesza... -.-
![]() |
![]() |
#8 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() Ale już grasz widzisz swoją postać i świat czy jeszcez przed tym??? Jeśli tak:
na początku zdażają się lagi, sam je mam... Musisz pograć z 1-2 minuty i lagi powinny ustąpic. Jeśli zacina ci się gra przed wejściem do gry wyłącz i włącz z powrotem grę... ![]() SŁUŻĘ POMOCĄ!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Za depo robią NPC o nazwie chyba 'Ina Hostes' albo coś w tym stylu. A do innego miasta dostajemy się poprzez teleport (polecam spojrzeć na jakąś mapę)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Cytuj:
1 Błąd - Nie płaci się 10k tylko 3k 2 Błąd - Za lvl dostaje się 2 skill pointy 3 Błąd - Nie klikasz na private i nie wpisujesz osoby, tylko klikasz na osobe i wtedy private ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Pramus - 06-05-2005 o 18:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem
![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeh na 10 lvlu postaraj się o party w moradon. zrób około 20 lvl, dobre uzbrojenie i potem możesz iść do Breth Village.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... Czyli nie trzeba jak sorkiem gdzies isc i zdobyc tą możliwosc bycia flame, ice i tym ostatnim? Bo jak przeczytalemco mozna zrobic na 10 lv to tam pisalo tak:Visit Capitam Kunabarl when you reach lv 10 and he'll let chose your speciality.Choseind speciality reckiures 3000coins.
Tylko gdzie znalesc tego kapitana? prosze o szybkom odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
Wyżej już napisałem, Należy zejść z górnej części miasta po schodach prowadzących do Proconsula, skręcić w lewo i kierować się wzdłuż tych schodów i tam znajdziesz wielką istotę - właśnie tego kapitana i rozmawiając z nim wybierasz coś w stylu "I WANT TO CHOOSE MY PROFFESION".\ P.S. Popracuj trochę nad Polską i Angielską Ortografią... Cytuj:
Cytuj:
- na 10 lvlu jak już wcześniej mówiłem należy iśc do Kapitana i wybrać profesję (Nie jest to konieczne, ale bez tego nie skorzystamy z czarów typu FLAME, LIGHTING i GLACIER) - robimy w Moradon 15 lvl, a następnie teleportem udajemy sie do PIANA VILLAGE i expimy na Gavoltach, następnie Werewolfach, a na końcu np. na Ape. Im dalej oddalimy się od wioski, tym lepsze będą potworkim, co także oznacza to, że jest tam bardziej niebezpiecznie. PROSZĘ, ABY OSOBY KTÓRE MNIE POPRAWIAJĄ ROBIŁY TO Z SENSEM I UPEWNIŁY SIĘ CZY TO CO NAPISAŁEM JEST NA PEWNO BŁĘDNĘ, PONIEWAŻ ZDAŻAŁO SIĘ, ŻE PISAŁEM DOBRZE, A KTOŚ TO ŻLE PORAWIAŁ WPROWADZAJĄĆ INNYCH GRACZY W BŁĄD.
Ostatnio edytowany przez Pramus - 09-05-2005 o 17:10. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: na tibi siedze wlasnie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Eliot of harmonia
Profesja: Druid
Gildia: Reapers Squad
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Poziom mag.: 55
|
![]() Ja tez mam pytanie a mianowicie mam win 98se, wgrany sterownik Nvidi
do gforca "international" 71.84 i w niektorych grach (w tym knight online) niewidac grafik postaci, twarzy, rak inc. Normalnie uzywalbym starego sterownika ale na starym niechodzi panel LCD ![]() Z gory dziekuje za checi pomocy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Adi Olsztyn
Stary ja pisze szybko, a nie patrze na błędy ortograficzne, a wtedy chodziło mi o szybką odpowiedź więc pisałem szybko żeby przybliżyć sprawe ![]() No ale dobra, dla ciebie zaczne pisać bez błędów ;/.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja kiedys juz wgrałem w to ale nie moge uruchomic bo reintsalu wina XP po instalu pachów wykakuje bład o directX.
SS: ![]() Ostatnio edytowany przez Racon - 10-05-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() Niestety ja korzystam w Windows XP od kiedy mam internet i nie wiem co poradzić w przypadkach problemów graficznych z KO pod WIN98.
@Racon Myślę, że masz starą wersję DirectX bądź sterowników do karty graficznej. Zainstaluj pierw DirectX'a, a jeśli to nie działa ściągnij ze strony producenta karty graficznej najnowsze sterowniki do twojego modelu. Co do WINDOWSÓW.... Gdy masz połączenie z internetem zainstaluj Windows XP, gdyż jest on najbardziej przystosowany do pracy w sieci INTERNET. Mimo, że WIN98 pracuje z internetem, był stworzony do pracy w nim głównie przez modem. WINXP ma lepsze zabezpieczenia i jest stworzony do pracy w internecie zarówno przy pomocy Modemu, jak i za pośrednictwem stałego łącza czy LANa.
![]() |
![]() |