|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Witam!
Szukalem na roznych stronka i forach o tematyce tibi odpowiedzi na pytania: 1.Ile ataku i obrony maja poszczegolne potwory; 2.Przy jakim shieldingu i tarczy potwory nie beda mi zabierac wogole hp; 3.Czy skill shieldin liczy sie tylko wtedy jak mam zalozana tarcze, czy umiejetsnosc shielding traktuje sie rowniez jako obrone osobista postaci (to znaczy jak nie mam tarczy to czy ten skill sie liczy do mojej obrony). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
2.Nie zabierac hp moze ci najwyzej rat,spider itp.Silniejsze potworki tak czy inaczej cię uderzą ![]() 2.Tylko z tarczą. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() 1. Tego nie wiedza starsi gorale. Mozna tylko okreslic w jakim przedziale zadaja damage.
2. Musisz zapytac w temacie "Czy pokonam danego stworka' albo 'Gdzie expic ze skillami xx/xx' dla poszczegolnych stworkow. 3. Z tarcza, a takze z bronia dwureczna, chociaz w mniejszym stopniu. Skill sie nie liczy do Twojej armor defence bo to sa 2 rozne rzeczy.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
|
![]() odnośnie pkt 3. tak.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Ozon18]1. Tego nie wiedza starsi gorale. Mozna tylko okreslic w jakim przedziale zadaja damage.
to moglbys tak np. mniej wiecej okreslic damage dwarf soldiera i dwarf guarda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() "3. Z tarcza, a takze z bronia dwureczna, chociaz w mniejszym stopniu"
W jak malym stopniu? ja sie spotkalem z twierdzeniem ze 2x. Ale chcialbym uslyszec twoja opinia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() 1.Nie wiem
2.Tylko słabe potwory nie będą zabierać ci hp 3.Tylko z tarczą |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Shielding dziala tylko gdy maz zalozona tarcze (ang. Shield - Tarcza - sama nazwa mowi) nie ma skilla na którym nie otrzymal bys zadnego blood hita od potwora, zeby latwiej zabic potwora mozna bic w 3 osoby to zapewni zajecie defa potwora (shield przyjmuje 2 ciosy reszta to armor)
|
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() ale glupoty mowicie. shielding liczy sie jesli w rekach trzymasz rzecz ktora ma jakis def (tarcza, dwureczna bron). przeciez to by bylo bez sensu atakujac np z takiego gs'a zeby obrazenia na postac z 80 shielda wchodzily jak na postac majaca 10 skilla...
rowniez bardzo prawdopodobne jest ze nie majac nic w dloniach liczy sie shield(sprawdzalem to tylko raz ale nie mgoe byc pewien), kiedys probowalem sorcem z 15 shielda bez eq dawalem sie bic spiderowi a potem knightem z 65 shielda, rowniez bez eq robilem to samo, i minimalnie hity w knighta byly mniejsze, lecz moglbyc to tylko przypadek wiec nie jest to pewne.
![]() |
#11 | ||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Cześć Mam pytanie gdzie moge se po expic 13 levelem ale mam skile 41/23 prosze odpiszcie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |