![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Łatwiej w użytkowaniu by było gdyby TibiCam była w downloadzie , mniej tematów by było "kto po da link do TibiCam" a więc drodzy moderatorzy mogli by zajrzeć na ten temat
EDIT : DAJ MI KTOS REPUTACJE + DO TEGO POSTA PLZ ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kamyk93 - 11-08-2004 o 10:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
The Witcher
|
![]() Może nie trzeba wrzucać programu na serwer, ale chociaż przyklejony temat z linkiem do programu i opisem działania by się przydał. Gdzieś kiedyś taki był .. no ale widać, że go wcięło
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() No fakt sam wczoraj szukałem bo któś mi powiedział że jest tibia cam w downloadzie a tu lipa.Hm pomyślałem ściągne z tibia.de a tam lipa haka dostałem przez tibie cam i jestem w*****ony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Juz rozmawiałem o tym z Matkusem. Ogólnie sprawa jest taka:
Jesteśmy bardzo dużą stroną, z dużą oglądalnością, i musimy w szczególny sposób dbać o użytkowników. Tyczy się to szczególnie downloadu... oczywiście nie twierdze że TibiCAM ma hacka, ma 95% jestem pewny czystości tego programu... ale jakby? Jakby How2doIt nagle postanowił tak zrobić? Przecież tego programu używają na Anihilatorze... aż strach pomysleć... Jeszcze nad tym myślimy~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Dobo jestes pojebany ? czy tylko udajesz ? Wiesz co to sprawdzic plik ad-warem...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
"I put it on WoT Servers to offer a direct download, but we don't offer any maintance or support. We aren't liable for any damages, The software and any related documentation is provided "as is" without warranty of any kind. The entire risk arising out of use of the software remains with you. In no event shall the WoT be liable for any damages to your computer or loss of data."
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie.Specjalne ostrzezenie , cos w stylu "Tibia.pl nie ponosi odpowiedzialności za wszystkie skutki działania programu.Ściągasz na własną odpowiedzialność" lub cos w tym stylu
@Armando lepiej sie przymknij. @maniak ziomek o jak dobrze ze ban =]
![]() |