Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-08-2004, 09:19   #1
kamyk93
Użytkownik Forum

kamyk93's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława

kamyk93 ma numer GG 1598897
Strzałka TibiCam w Downloadzie

Łatwiej w użytkowaniu by było gdyby TibiCam była w downloadzie , mniej tematów by było "kto po da link do TibiCam" a więc drodzy moderatorzy mogli by zajrzeć na ten temat

EDIT : DAJ MI KTOS REPUTACJE + DO TEGO POSTA PLZ

Ostatnio edytowany przez kamyk93 - 11-08-2004 o 10:29.
kamyk93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2004, 09:23   #2
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Może nie trzeba wrzucać programu na serwer, ale chociaż przyklejony temat z linkiem do programu i opisem działania by się przydał. Gdzieś kiedyś taki był .. no ale widać, że go wcięło
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 09:50   #3
Kasushi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2004

Domyślny

No fakt sam wczoraj szukałem bo któś mi powiedział że jest tibia cam w downloadzie a tu lipa.Hm pomyślałem ściągne z tibia.de a tam lipa haka dostałem przez tibie cam i jestem w*****ony
Kasushi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 10:22   #4
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Juz rozmawiałem o tym z Matkusem. Ogólnie sprawa jest taka:
Jesteśmy bardzo dużą stroną, z dużą oglądalnością, i musimy w szczególny sposób dbać o użytkowników. Tyczy się to szczególnie downloadu... oczywiście nie twierdze że TibiCAM ma hacka, ma 95% jestem pewny czystości tego programu... ale jakby? Jakby How2doIt nagle postanowił tak zrobić? Przecież tego programu używają na Anihilatorze... aż strach pomysleć...
Jeszcze nad tym myślimy~
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 11:08   #5
Armando
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 07 2004

Domyślny

Dobo jestes pojebany ? czy tylko udajesz ? Wiesz co to sprawdzic plik ad-warem... a temu wyzej sie nie dziwie ze mial hacka ... bo wystawil jakis durnen mlody sciagal i czesc pozatym komu na tym forum mozna by hacknac cos wartosciowego
Armando jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 12:29   #6
Toosheck
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Armando
Dobo jestes pojebany ? czy tylko udajesz ? Wiesz co to sprawdzic plik ad-warem... a temu wyzej sie nie dziwie ze mial hacka ... bo wystawil jakis durnen mlody sciagal i czesc pozatym komu na tym forum mozna by hacknac cos wartosciowego
jak wierzysz tylko ad-aware to TY jestes pojebany a nei dobo... myślisz, że ad-aware wykryje program zrobiony wlasnorecznie?
Toosheck jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 12:36   #7
Maniak Ziomek = )
Guest

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
i musimy w szczególny sposób dbać o użytkowników.
BUHSHUSAHUSAUSAHUHUSUAUHHSAHUUHDU ne wyrobie pogadaj se z $orceredem na moj temat i Dr. jakims tak hsauhsahusahuhsauahhshs DBAC... LOL noob 1!!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 12:39   #8
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Juz rozmawiałem o tym z Matkusem. Ogólnie sprawa jest taka:
Jesteśmy bardzo dużą stroną, z dużą oglądalnością, i musimy w szczególny sposób dbać o użytkowników. Tyczy się to szczególnie downloadu... oczywiście nie twierdze że TibiCAM ma hacka, ma 95% jestem pewny czystości tego programu... ale jakby? Jakby How2doIt nagle postanowił tak zrobić? Przecież tego programu używają na Anihilatorze... aż strach pomysleć...
Jeszcze nad tym myślimy~
Jedno rozwiązanie to zrobić tak jak na WoT. Wsadzić programik do downloadu, ale opatrzyć go odpowiednim zastrzeżeniem.. przykład z WoT:
"I put it on WoT Servers to offer a direct download, but we don't offer any maintance or support. We aren't liable for any damages,
The software and any related documentation is provided "as is" without warranty of any kind. The entire risk arising out of use of the software remains with you. In no event shall the WoT be liable for any damages to your computer or loss of data."
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 14:46   #9
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

Dokladnie.Specjalne ostrzezenie , cos w stylu "Tibia.pl nie ponosi odpowiedzialności za wszystkie skutki działania programu.Ściągasz na własną odpowiedzialność" lub cos w tym stylu

@Armando
lepiej sie przymknij.
@maniak ziomek
o jak dobrze ze ban =]

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania