|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka all jest to moj pierwszy post na tym forum.
Chcialbym sie dowiedziec co wy myslicie o serwerze Empera. Bo moim zdaniem jest tutaj zbyt mala liczba polaków. W Thais trudno o 18 na wieczor pogadac z polakiem. Ale w weekendy z kumplami rell koczem dark andro zbieramy ekipe i idziemy na brazli aby ich wybic ![]() ![]() ![]() ZAPRASZAM !! Czemu nic nie piszecie ![]() Ostatnio edytowany przez Arthas Druids - 07-04-2006 o 15:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Myślisz, że zabijając 2 dni w tygodniu paru BR zmniejszysz ich populacje? Jedna śmierć to nie jest tragedia. Wątpie żebyście napotkanych BR rookowali. A nawet jeśli, to dłuuuuga droga przed wami. Napewno wam się to uda, szczególnie że zapewne posiadacie wielką władzę i wszystkie gildie z servera podporządkowywują się wam. edit Jesteś pierwszy raz, więc poprostu powiem, że takie PK'owanie nic nie zmieni. A to że jest mało Polaków wcale nic złego nie oznacza. Ostatnio edytowany przez DRoN - 07-04-2006 o 16:04. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Moze dlatego nie masz z kim pogadac o 18 wieczorem pod depo bo Brazole wy..bali wieszkosc polakow z servera a dokladniej huncili wyzsze polskie lvle (Mnie, Nexusa ,Lord Pabla ,Szczurofona ,Akire i innych) A Ci z nizszych lvli ktorzy byli ich znajomymi lub sie wychylili tez automatycznie stawali sie hunted i tak to empera opustoszala
![]() Lepiej zaloz sobie postac na innym serwerze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() grałem kiedyś na emperze (spoko serv mało pkerów) przynajmnie rok temu tak bylo mialem fajnych kumpli np. duch niespokojny(ale podobno odsprzedał komuś chara)bizon ziolo olsztyn
przeniosłem sie bo nie wyrabialem z cenami np.(fs 12k) oczywiscie wspominam to wszystko co było rok temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() To musialo byc dawno temu.. Dopoki nie lvlujesz to masz mniejsze szanse ze sie do Ciebie przyczepia. Nie udzielaj sie na forum najlepiej zrob druida lub sorcerera i sprzedawaj brazolom runy Oczywiscie na paccu bo bez to za duzo exopa trzeba wbic zeby soule odrobic i moga CIe ubic za to ze za szybko expisz I oczywiscie taniej niz inni. Wtedy masz szanse ze sobie tutaj pograsz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
BTW: Jaki miałeś nick na Emperze? Cytuj:
PS. Okon, jeżeli macie zamiar jeszcze walczyć, to chętnie się przyłączę. Może uznasz, że tylko tak gadam, bo wcześniej nie walczyłem, ale wtedy miałem za niski level, a teraz już mi coraz bardziej przestaje zależeć (i tak wolałbym grać palkiem ![]() Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 27-04-2006 o 16:07. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grasz bo cI nie zalezy ale jak bys chcial zostac high lvlem wybralbys empere ? Ten kto chce tutaj byc kims i sie wybic zostaje bardzo szybko zgaszony. Inaczej sie mowi gdy sie ma 1,5kk expa a inaczej jak sie ma 9kk..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
|
![]() ogolnie do dupy swiat. jesli masz dopiero zaczynac idz gdzie indziej, a jak juz tam grasz do dobij do levela na ktorym cie zap**** i daj sobie spokoj z ta gra
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]() Mam prośbę: czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co się teraz dzieje na Emperze, bo ja już się pogubiłem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka Duch i Okon tu Sir Terek
na empie niezla jazda juz mam hunta od prawie wszystkich brazoli ![]() dlatego gram na thori brakuje mi was POzdro od Assiry