|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() FILM NIE MA NIC WSPOLNEGO Z TIBIA Taa, znowu nic lepszego do roboty nie miałem. Tym razem prezentuje historie podobna do tych, ktore mozecie ogladac w roznych filmach gangsterskich. Do miasta przybywa nowy chlopak, podczas zalatwiania interesow zostaje napadniety, a wkur...zony szef daje mu kilka dni na odzyskanie towaru. Brzmi znajomo, nie? No, to tyle jesli chodzi o fabule ;] Troche technicznego info: -- waga: 78.2 mb czas: 10 min. 46 sek. format: WMV -- tradycyjnie najwazniejsze na koncu: Chłopcy Z Ferajny by Hoomik Enjoy ![]() Ostatnio edytowany przez hoomik - 11-07-2006 o 17:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() No widzialem film...
Wiesz... Czego innego sie spodziewalem... Poprostu pocieles filmiki z gry, + zwykłe filmy i tyle... Po pierwszym wtrąceniu 3d myślałem ze zaraz zobacze Tibie... A tu nic.... I jeszcze te zapinanie w tył jednego goscia pod prysznicem w wiezieniu.... Horror... ![]() ![]() ![]() Sory, ale moja ocena to 1/10. Nastepne beda lepsze ;P Nie wiem co to ma wspolnego z Tibia (bo chyba jestem na forum o Tibii), moze to ze pare razy pada slowo PACC... 3m sie...
![]() Ostatnio edytowany przez osaell - 11-07-2006 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() mmm, no tak, moja wina, zapomnialem dodac ze film nie ma nic wspolnego z tibia. Chociaz z drugiej strony nie jest to pierwsza rzecz, jaka tutaj wrzucalem, wiec wydawalo mi sie to oczywiste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Podoba mi się. Pamiętam, że kiedyś już oglądałem jakiś film (też w klimatach tego forum) i był nieco ciekawszy od tego, ale nie jest źle
![]() Good job ^^ Czekam na więcej.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() taki sobie jak dla mnie zakrotki bo sie glupio skonczyl :<
na drugi raz niech bedzie dluzszy xD |
![]() |