|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Jak wszysc grajacy na swiecie Pythera wiedza ze toczy sie walka o Wladze !! Br vs Pl !! Do polakow przylaczyla sie garstka Br. Polacy expuja jak szaleni a br sie boja wychodzic z depo. Jedynie low levele expuja . http://www.tibia.com/community/?subt...e=Final+Heaven Oto link w ktorym mozna zobaczyc gildie Polakow. A oto Gildia Br. http://www.tibia.com/community/?subt...Hail+Rio+Preto
jak narazie Polacy wygrywaja ale wszstko moze sie zmienic. Ostatnio edytowany przez Rolek - 14-07-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jak ja nie lubie takich noobów.
Po 1.To nie jest wojna BR vs PL. Po 2. W Final Heaven jest garstka Polaków. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Po 3.Polacy prawie nic nie expia poza kilkoma osobami.
HAIL HRP. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Mylisz sie napisalem ze Do Polakow przylaczyla sie garstka br . Gildia Pl expi i tlucze br . Polowa br wypisala sie z wojny placac . Np Coronel Peko i wiele innych .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: WaWa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Village People
Świat: Pythera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() kurna, no nie moge.............
Jak nie wiesz nic o wojnie nie udzielaj sie. W Fh przewazaja Brazylijczycy i to nie jest wojna Pl vs Br. Tylko o to zeby na servie dalo sie grac. Damu to nie prawda ze Fh nie zdoywa lvli. Fh zdobylo wiecej lvl niz hrp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ohh tam Jestem w tej Wojnie wiec najlepiej wiem nudzi mi sie wiec tutaj pisze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Rolek noobie wez idz z tego forum....Coronel Peko nigdy nie był w wojnie...
W FH jest 12 Polaków,a gilidia ma 50+ osób...to wydaje mi sie że tam jest garstka Polaków. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: WaWa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Village People
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Rolek jestes na wojnie??? buashsahhsahashsahsahsahhsahsahshsahsahsahsah
Gówno wiesz o pytherze. Pewnie masz chara z 15 lvl nie wiecej. I przestan pisac o wonie jak gówno wiesz............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() up@:
To, że ktoś gada według ciebie głupoty, nie znaczy, że musi być n00bem, albo low lvlem. Zastanów się nad tym czasem, oile oczywiście posiadasz takowe zdolności. Przpraszam za offtop.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() Hrhr kolejny mądry, prawdziwy i adekwatny temat o wojnie "PL vs BR". Brawo dla autora ;-)
Damu, za to Ciebie pociesze, nie expiłem bo miałem sesję na jednym kierunku studiów i egzamin wstępny na drugi, a że najprawdopodobniej się dostałem + jadę do pracy do Anglii to już w ogóle nie będe expić i Twoja statystyka na korzyść HRP będzie miała PODSTAWY ! Gratki ziom ! ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Ostróda
Imię: Legendarny Phantom
Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 666
Skille: 999
![]() |
![]() wojny wojny wojny, na moim serwie (Lucera) nic się nie dzieje=/ była wojna br vs pl i dostaliśmy ostro po dupie gdyż najwyższy lvl polak jest bodajrze greg paladin ( 126lvl czy jakos tak) a w elementalis( najlepsza guild na lucerzem br) jest większośc 110 lvl+;/ tak więc dostalismy op dupie i high pl lvl zwiali na inne serwy=/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Zavisha
Profesja: Knight
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 113
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
|
![]() Prowokacja okazała sie nadzwyczaj skuteczna
![]() Każdy wyraża swój sprzeciw,gdy widzi te wymioty,które autor napisał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
xD to dlatego jesteś teraz często online? ;p O ile dobrze pamiętam to ty przyniosłeś (przesłałeś) rzeczy jak dedłem na dragu dzięki za to, jeśli to ty ;D Samotox... |
|
![]() |
![]() |