|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Imię: Entodead
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 14/19
Poziom mag.: 15
|
![]() PROSZE USUNAC POPRZEDNI TEMAT...I GO NIE USUWAC
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() To jest Koniec 1czesci powiedziec czy sie podoba..plz comment a chcialbym powiedziec ze dlatego nie zrobilem prawdziwych demonow bo akurat nie moglem zlozyc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Przestań fuuuj ochydny ten fake nie nameczyles sie chyba przy tym....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Z NiKąD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qirondo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 11/13
|
![]() ![]() Mój brat który ma 7 lat lepiej robi fake od ciebie -.- wszystko brzydko powklejane.... brak sensownej fabuły.... nie lepiej było zaedytować poprzedni temat ?? Omg, Nie obejrzałem zbyt dużo fake ale tu to już jest lekka przesada takie coś w 3-5 minut zrobić można aż patrzeć sie na to nie da Bleeee. 0,5/10 na zachęte xD edit@ Zapomniałem napisać do czego służy lupa i wypełniacz kolorów?? I demona wystarczy chwile poszukać w ,,pomoc dla nowych fake'owców" czy jakoś tak Ostatnio edytowany przez Daevo - 16-07-2006 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Może jestem jakiś nierozumny... ale nic nie rozumiem. Tu fabuła siedzi w mrocznym umyśle 10 latka.
Brzydkie, niestaranne(części cyklopów?) i głupie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Jezu! (xD)
Nie wiem, chłopie, po co ty się bierzesz za fake'i, jak nie wiesz, jak się do tego zabrać! (i znowu xD) 1. "Noob:Cash plx!" -.- 2. Dialog daje się NAD postać, a nie z boku obrazka... Nie idzie się połapać... 3. Pozasłaniane części tekstów. 4. Części ciał cyklopów zasłonięte teksturą na 8 ssie (bez skojarzeń ![]() 5. O mój okropny "Legendary Sword" ![]() 6. Koleś ma ice rapiera (tak z jego "mowy" wynika) i za jednym strzałem zabija wszystkie orki biorąc im po 200 HP, nawet do nich nie podchodząc... OmG... Nie no, to jest po prostu żałosne, mógłbym tak wymieniać i wymieniać... Już fake jest do niczego, nie licząc fabuły... I mają usunąć tamten temat, ale mają go nie usuwać... Ogólnie: Ni no to jes poprostu rzalosne ten fak jest do dópy poprostu patszec mi sie nie chgce na taki guwno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Cytuj:
@topic: - pozostałe różowe tło, - zasłanianie niepotrzebnych rzeczy na następnym kadrze... ok, ale niech to nie będzie tak ochydnie, - demony(?), - sprzedawca run chyba z odzysku, - krzywe wklejanie, - źle napisane dialogi, a już było pisane w wielu tematach: najpierw Ktoś says: i niżej dialog. Podsumowanie: Nie wróżę Ci kariery dobrego fakowca (może jak dużo popracujesz i poćwiczysz). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() OChydne FUJJJJJj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: tam gdzie demon mówi oi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fafik knight
Profesja: Elite Knight
Świat: guardia blee
Poziom: 57
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ty se jaja robisz co nie???(mam nadzieje) bo ten "fake"jest na ocene około
-5/10(słownie minus pięć na dziesięć) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |