![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hejka wszystkim!!
Moim problemem jest zamykanie drzwi. Otóż wiem jak to sie robi, ale nie maam klucza. Chcialbym sie dowiedziec jak takei cos znalezc badz kupic (w ktorym sklepie) Jest to dla mnie wazna sprawa bo kiedys zaliczylem deada przez bark klucza (zamkneli mnie i zabili). Prosze o pomoc. Z gory thx |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() A dokładnie to o jaki klucz ci chodzi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Z tego co piszesz to wywnioskowałem że chcesz zdobyć jakiś klucz ale nie wiesz jak go zdobyć i przez to padasz? Klucze są do questow więc nie wiem czy możemy ci powiedzieć jak je zdobyć (Np. Trolle w Carlin)
@Down Juzek przestań! Ktoś powiedział żeby nie karmić trolla więc już olewam to co on wyrabia na tym forum niech modki się tym zajmą Ostatnio edytowany przez Serex - 08-07-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem o jaki ci klucz chodzi ale są one do questów na tymn forum nie można mówić i questach dokładnie(wykonanie zdobycie kluczy itp)
@up kur** mać znasz tylko słowa głupi, głupia n00b, i tym podobne? @down dużo mi zrobisz jak mnie znajdziesz no jak nawet mnie nie znasz, nawet nie znasz mojego miejsca zamieszkania, Hunta mi nie zrobisz na świecie non-pvp , i przestań poraz ostatni @Lexing święte słowa, święte słowa.
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 08-07-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Na tibia.pl Masz dział "Klucze".Poczytaj dokładnie to może uda ci się znaleźć potrzebny klucz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() @juzef~
Przestań juz spamować bo to sie nudne robi. Osiągnełeś co chciałeś, całe forum uważa cie za kompletnego idiote. Sorry za offtop... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie juzek podpisujesz się "_18" na końcu a wyglądasz na 7 lat...
Sorx za spam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
|
![]() juzek_18 czy jak ci tam jestes najwiekszym noobem na tym forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() juzef_18 to orcshabaal jak sie domyslam -,-
sry za offtop ale da sie jakos ip zbanowac?:>
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na emeryturze
Imię: Jessica Olie
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 23
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() A żeby nie było offtopa: Napisz o jaki dokładnie ci klucz chodzi (mówił juz to ktoś), a oprócz tego looknij na tibia.pl dział klucze http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=key Ps. Jeżeli ci to nie starczy, to zapraszam na http://tibia.org.pl (nie żebym faworyzował tibia.org.pl, ale tam poprostu jest dozwolone spoilowanie questów ;>) Ostatnio edytowany przez Bartokos - 09-07-2006 o 15:35. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Po Co Wam Te Klucze Ja Nierozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x(
|
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() @up orcshabaal czy jak ci tam znowu zaczynasz? tylko tym razem lagodna taktyka tak? zaraz sie rozkrecisz pewnie -,-
a tak zeby offtopa nie bylo to najprawdopodobniej do otwierania drzwi, wiem orcsh~ze nie znasz tego cudu techniki bo w lesie drzwi nie ma :/
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |