|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Hej, wiem, że to może nie jest miłe reklamować się u konkurencji
![]() Tak więc zapraszam na nową stronę o Tibii : tibia.xx.pl . Jest to strona w trakcie budowy, jednak sporo rzeczy już jest. Bardzo będziemy wdzięczni, jeśli odwiedzicie tę stronę i napiszecie swoje uwagi w naszym forum (oczywiście, zachęcam także do poruszania na forum innych tematów ![]() Z góry dziękuję |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() OK, nie chce mi się rejestrować na waszym forum, więc tu ci odpowiem, a przy okazji zrobię małą antyreklamę.
PoH 1 to nie Poh, tylko OC World of Tibia - już jest taka strona ![]() Mapy - no ładnie, ale jakieś opisy bi się zgrały Dalej przeglądać nie chce mi się. Ale danych trochę mało macie, choć jak ktoś szuka cheatów, to może tam zassać (ciekawe tylko, ile tam jest gratis trojanów ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() co do treści - jak już pisałem - strona jest w fazie produkcji (u was też wszystkiego nie było od początku - dalej są pewne braki).
co do cheatów - jest wyraźne ostrzeżenie o bezpieczeństwie (możemy jeszcze dodać o epilepsji ![]() a co do map to do Archariusa - on się nimi zajmował ![]() mamy za to uzupełnione potwory (których u was nie ma) - i to nie tak jak tibia.gery.pl, gdzie jest to przetłumaczone z tibia.de, ale własnoręcznie opracowane. |
![]() |
![]() |
#4 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jak to nie ma potworow, jak są, coś słabo szukałeś ;P
nie ma w prawdzie ich opisów, ale to już nie mój problem, ja tu tylko jestem moderatorem (choć pare opisów podesłałem bosalowi, większość chyba nawet), a sam pracuję nad swoją stroną, którą pokażę dopiero, jak skończę.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() No dobra ludzie. Nie kloccie sie juz. U nas nie ma wszystkiego - u was tez. Wazne ze sie staramy
![]() Przy okazji - moze wymienilibysmy sie bannerami? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Hej, korzystając z tego, że ten topic dalej się tu trzyma (dzięki za wyrozumiałość modów
![]() Aby ktoś sobie, mówiąc po prostu, nie robił jaj, założyliśmy specjalną grupę użytkoników, którzy mogą pisać posty na tym forum - szczegóły na stronie. dziękuję za uwagę ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Stronka super bardo fajnie zrobiona czasami sa bledy i niechce map wczytac albo przynajmniej umnie sa.
Gratz za strone i pozdro dla tworcow. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Bardzo
![]() ![]() ![]() Pozdrowienia. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Stronka spox. Najlepsza kiedys byla gery a taraz jest ta tibia.pl bo po gery jest tutaj najwiecej inf. i przedewszystkim forum jest bardzo przejrzyste.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Gery jest ciągle #1, i to PRZEDE wszystkim za forum |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to powiedz mi dlaczego teraz jestes na tym forum a nie na gery?
zanim powstala tibia.pl siedzialem duzo na gery i wiem jak tam jest: moderatorzy prawie nie dzialaja a starsi urzytkownicy pogardzaja nowymi ale to sa tylko moje odczucia i moje zdanie |
![]() |
![]() |
#12 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
On przestawił swoje maxymalnie obiektywne odczucia, ja też. Co do stron nie widze różnicy. Tzn tu jest więcej poradników, tam jest więcej info. Tam na forum prawie każdy sie zna, tu 3/4 osób nie wiem skąd się wzięło :/ Mod: Hiehie to strzeliłeś. Ostatnio namnożyło się tam tematów, że modzi za surowi. Może i sa surowi, ale przynajmniej jest tam pożądek. A pozatym zabronisz mi uważać że gery lepsze? Gery to potężny servis: muzyka, sport i forum jest na różne tematy, nie tylko tibia. Za to lubie całą sieć gery. Pozatym mam takie odczucie: na tym forum więcej pomoge newbies, na gery.pl więcej dowiem się od masta grczy... BTW nie udzielam się ostatnio na gery, bo mi nie działa ![]() Niewiem dlaczego... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie wiem jak teraz jest na gery wiec...
hmmm... sorry jesli kogos urazilem a gery zniechecilo mnie do siebie wlasnie tym ze co chwile nie dzialalo aha. na tym forum tez wiekszosc osob sie zna tylko dzieki tem hackowi tibii zaczelo tu przychodzic wiecej ludzi [malo powiedziane] i dlatego moze sie wydawac ze my tutaj sie wogle nie znamy |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Hehe...witam slima i archa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() kurde stronka tibia.pl jest dla mnie najleszpa podwzgledem informacji , opisów , pomocy ,zgadzam sie z Dobo ... forum ... szczerze w porównaniu z Gery.pl to jest do dupy ... nie moge sobie nawet podpisu normlanego wstawić ani nie moge mojego avataru wkleić co za szajs ... ale poza forum i troche szatą graficzną stronka jest naprawde wyrąbista
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() A ja sądze, że kazda strone cos w sobie ma ... W kazdej mozna znalesc cos nowego .. milo ze coraz wiecej ludzi interesuje sie tibia.. ja prosilabym o jeszcze pare wskazowek
![]() ![]() JA CHCE TIBIE ! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Dobo Srobo
|
![]() @Lady Karolinka
Profil===>Podpis (bądź sygnatura, dokładnie nie pamiętam) |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|||
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Nie ma to jak odswiezyc temat sprzed prawie 3 lat... Gratuluje koles...
Ale cie pojechal dobo... Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-07-2006 o 02:15. |
![]() |