--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Prawdopodobnie ten temat juz byl...i prosze nie spamowac o search button bo wyszukiwalem i nic nie bylo, a wszystkich tematow nie idzie tutaj przeczytac przy takiej frekwencji hiper posterow
Wiec chodzi o to, ze jest na tibia.pl mapa poh z wiadomoscia o kolejnym dragon lair no poludniowej czesci pol zniszczen...kopalem i nic nie bylo, jesli ktos cos o tym wie to byl bym zobowiazany btw- dalem posta w bledach ale modek sie nie spieszy ![]() chodzi o to:13 Leże Smoków - Tutaj rezyduje smok. Ten, kto posiada kilof, może tutaj także wykopać dziurę do większej ilości smoków. Trzeba się przeciągnąć lekko w kierunku południowym nad morzem i kopać. http://www.tibia.pl/map.php?map=poh z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Racibórz
Imię: Gippi
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 29
|
![]() Tam jest quest i respią się tam pewne itemki, więc jest to qs to sie raczej o tym nie dowiesz. Poza tym jest tam do zabicia pare dli (2-3) i dragi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Na polach spustoszenia jest jeden resp itemów niewiem jakich bo nigdy tam nie byłem. Poza tym jest tam jakiś quest. Jestem pewny że w podziemiach są nie tylko smoki ale także Dragon Lordy.
Dobre wytłumaczenie "szukałem ale nie było" jakbyś popatrzył na forum to dwa tematy niżej zobaczył byś napis "Dragon Lair". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @Pitek: przeczytaj 1st co napisalem, a moze dotrze do ciebie, ze nie chodzi mi o OS quest...
@ jacek~ nastepny nie umie czytac...nie wiesz o co pytam, a sie wypowiadasz... |
![]() |
![]() |