|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Ketlera
Poziom: 25+
Poziom mag.: 28
|
![]() Witam...
Temat ten dotyczy questow... Chcialbym prosic adminow i moderatorow o to aby na tibia.pl mozna bylo normalnie dyskutowac o questach. Nie wiem dlaczego to jest zarbronione ??? to juz nie chodiz o to zeby ulatic wszystkim ta gre tylko mysle ze duzo ludzi wie duzo o roznych rzeczach moze na wet nie questach ... Chialbym w m\imieniu wlasnym innych uzytkownikow i tych ktorzy sie pod tym podpisza aby zostal utworzony nowy dzial questy ..pomorzmy sobie odkryc tibie... sam wywiad z GMami ile tibii jeszcze nie zostalo odkryte ...dlaczego ?bo ludzie o tym nie rozmawaija tylko expia bez sensu alby nabic level ..Dlaczego to wlasnie polacy nie beda tymi ktorzy tego dokonali ...W tym dziale min. byly tworzone tematy nie koniecznie tylko o questach ale rowniez o dziwnych rzeczach i sytulacja majacych miejsce w swiecie tibii. Wezmy np:. bazyliszka?, femor hills (odrastajaca trawa przy jednej z wierz) i wiele innych ... napewno niektorzy gracze znaja rozwiazania ... Ja np:. ostatnio odkrylem pewna rzecz nie wiem czy ktos moze kiedys na nia wpadl ale ... chodzi tu o pewna fajke wodna min.znajdujaca sie w carlin w biurze szeryfa w jednej z cel... pogadajcie z sheryfem o niej a dowiedziec sie czegos o niej ... ale nie wazne nie o tym ten temat ... Jeszcze raz prosze adminow i moderatorow o rozpatrzenie mojej prosby... (sorka za bledy jesli sa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Świat: Galana
|
![]() I co myslisz ze jak ktos dowie sie jak wynokac jakis "trudniejszy qest" z ktorego jest wspaniala nagroda to powie cos? nie tylko kazdy chce zatrzymac nagrode dla siebie zeby byla jak najwiecej warta
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() chodzi raczej o to, że Tibia.pl jest Supported Fansite...
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() To może odrazu do Download wrzuca Bota i Mc jak juz mamy lamac zasady to na calego co nie?
A zastanawiałes się czemu na forum tibia.com niema dzialu questy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Idź lepiej na tibia.xx.pl tam możesz dowoli o tym gadać. Ja na przykład nie chciałbym sie dowiedzieć jak wykonać dokładnie quest.Frajda na tym polega żeby samemu go wykonać bez żadnej pomocy.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() czlowieku mi nie chodzi o jakies boty ! Jaki zasady o czym ty gadasz czlowieku zastanow sie nie musza byc dokladnie opisywane questy tylko to co moze jest jego czescia co naprowadzi pomurzmy odkrywac tibie tyle jest jeszcze nieodkryte ile chcesz to odkrywac myslisz ze towrcy powidza wszystko pozniej od razu bedzie tego ieciej i wiecej daj sopkuj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Odkrywanie Tibi a rozmowy o qestach to dwie bardzo różne rzeczy. Ja np lubie sobie czasami wybrać gdzieś gdzie jeszcze nie byłem ot tak by zobaczyć co tam jest. Rowiązywanie qestów jest już dużo trudniejsze wymagana jest bardzo dobra znajomość języka angielskiego bez tego ani rusz no i zacięcie do rozwiązywania zagadek (ehhh te przygodówki nigdy nie lubiłem chodzić i chodzić a okazywało się że trzeba było coś przenieść gdzieś i dostawaliśmy coś co mogliśmy dać komuś itd). Tibia jest grą rpg i zagadki powinny być bardzo intuicyjne (chociaż niektóre to czysty hardcore) najgorsze są te dziury z kąd zwykły śmiartelnik ma wiedzieć że w danym miejscu kilofem można wykopać dziurę dla mnie to idiotyzm i szukanie igły w stogu siana. No bo weś teraz poświęć 2 dni na przekopywanie pustyni -.- (w tym miejscu brawa za wytrwałość dla odkrywców tombów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ta fajka wodna to czesc green djinn quest i wszyscy , ktorzy go robia wiedza o co chodzi.
@questy na Tibia.pl-NIE! Jak ktos chce dokladna solucje to niech wejdzie na jakas tibia.org.pl albo tibia.erig.net. Jak potrzebujesz tylko wskazowki to mozna smialo o nia zapytac na tibia.pl. Wszystkie tajemniece rooka i maina podlegaja dyskusji w odpowiednich dzialach.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Czyżby kolejny user który ma problemy ze sprzedawaniem RATÓW na Rook'u?
I chce żeby mu wszyscy wytłumaczyli jak to sie robi ;] noob plax plax plax and frii itamz PS. Sorki ale rozbawił mnie ten temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() quest spoiling - nie, od tego sa inne stronki, przynamjniej ta ma trzymac poziom.
dyskusja o zagadkach - proponuje utworzenie czegos w rodzaju grupy dyskusyjnej z ograniczonym dostepem, tak, zeby zaraz milion dzieciakow nie pisalo w temacie o bazyliszku ze nie jest to npc i ze jego skora wazy 3180.00 oz... Kazdy zainteresowany wie o co chodzi - bezsensowny spam zabija dyskusje ..
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Nie wiem czy Ciebie dobrze zrozumiałem, ale chodzi Ci o rozmowy o questach nieodkrytych jeszcze? Bo jeśli tak to:
Cytuj:
A "odkryte" to takie, które są podane na tibia.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() http://www.tibia.pl/quests.php
Jak sam mówisz szukasz tylko wskazówek, tibia.pl na tym polu robi dla ciebie wszystko co może. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Nie rozumiem. Po co na tibia.pl ma byc quest spoiling dozwolony, skoro jest on juz na tibia.org i tibia wiki? Kazdy moze sobie wchodzic na te dwie strony i szukac rozwiazan.
|
![]() |
![]() |