![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() założyłem ten temat by pogratulować Lordowi Jax'owi ( lvl 9 paladyn) zdobycia beggar outfitu na ww lvlu, nie kupując tych itemów of course...
LINK--->>>> http://rapidshare.de/files/31750825/outfit.rec.html Myślałem czy wpakować to do updates ale tu więcej ludzi zagląda ;p
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Tez mi filmik... gosciu daje rzeczy NPC potrzebne do addon/outfit i co z tego...
Ostatnio edytowany przez Naxus - 03-09-2006 o 05:29. |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chodzi o to co robi ale kto a raczej jaki lvl...
addony i outfity miały być dla najlepszych, zdobywane latami a 9 lvl sobie to zerał? -.- btw jego drugi char to 20 knight więc bez jaj.... gdyby chodziło o to co ty powiedziałeś to bym nawet nie zamieszczał takiego shitu... ogląda się to nie dla widowiska a dla swoistej autoironi cipsiftu @down jak napisałem jego drugi char to 20 knight ( gdy zaczynał był to 8 lvl - train char - 8 lvl 70 skills +) ![]() więc to nie duża różnica
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 03-09-2006 o 09:10. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Tym charem nie zebrał tego napewno. Dlaczego ?
1. Dlatego, że nawet zbierając na gholuach zrobił by większy lvl niż 9. 2. Reszta mówi sama za siebie, zrobiłby wiekszy lvl. 3. To nic specjalnego, że robi to 9 lvl. 4. Ale mimo wszystko Gratz ;P. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troszkę było motania się, ale Gz. NPc cos tam gadał, że na dniach outfit dostaniesz...Od razu go sie ma czy się ileś (?) czasu czeka?
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
czeka się tak samo jak na bp od tego npc z psem koło thais ;p on mówił że przypuszcza że 1 dzień tibijski, bo czeka 5 godzin i nadal nie dostaje a nie ma zegareczka xD
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Mm na titani jest typka Shadowcats czy jakos tak (17lvl) na 8 lvl biegala w full outficie za 300k -.^. A co do outfitu czeka sie 24h (Nasze).
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Smencik
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera
Poziom: 102
Skille: 88/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() nie czeka sie tak samo jak na plecak bo na plecak trzeba czekac mniej, a na beggar outfita trzeba czekac (leci taki film na polsacie 2 odcinki pod rzad we wtorki =]) nie w tibii tylko w rlu
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Raditz saiya'jin
http://rapidshare.de/files/31881137/wyglad.rec.html rehoscik z wyglądem i bonusem ;p
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Na 3h huntu wypadlo mi 5 sztuk ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Na outfity/addony czeka się do save servera.Np. dajesz rzeczy do addona 28.07 o godzinie 23 , to następnego dnia o 8(save server) już go masz.
Co do 9 lvla zapewne nie zbierał tego sam mógł kupić kase , albo porzyczyć i kupować rzeczy.
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() to prawda że iron ore kupował ( ile można...? ) a ja napisałem tylko że tamte zbierał sam nie kupując, a co do heaven blossom to radze iść >najlepiej knightem< na elfy w ab, wybić resp i się wylogować a czekając na resp zbierać np piórka lub skóry z mino za pomocą noża.