|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() No niestety. Nie mozesz sobie przypomniec recovery key. Mozesz chyba jescze wyslac list ( w rl) do Cip softu z skanem twojego dowodu tożsamości, a oni Ci wtedy przysla chaslo i acc number..
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ale ja straciłem recovery keya a nie konto!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No to niestety masz problem =/.
O ile mi wiadomo ( a wiadomo nie malo;p) to: 1)Jak mowil Mateusz_90 mozesz wyslac z list ze skanem bo: -dostales recover key, wiec spersonalizowales konto. -CipSoft GmbH ma twoje dane z personalizacji ( o ile podales prawidziwe, bo znam ludzia ktory nie wpisal i do dzisiaj sie kluci o acc ;]) -jesli odpowiednio napiszesz list (tzn. przekonujaco), to odesla ci list zwrotny z Recover Keyem i prawdopodobnie pouczeniem ;p (tak jak mi, gdyz slalem 2 razy do nich takie listy ![]() Pozdro, jakby co to na gg lub PW (gg:3032480)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Mam ten sam problem co Ty. Tak samo zgubilem moj rec. key bo zmienialem kompa i stary dysk poszedl na straty.
Chcac rozwiazac ten problemik pogadalem z tutorami na help chacie i niestety powiedzieli mi ze nie ma mozlwiosci odzyskania go. No i teraz moim zdaniem pozostaje tylko wyslac tego maila do CiPsoftu i miec nadzieje ze pozytywnie rozpatrza prosbe podania zgubionego rec. keya. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @ up
Możesz wysłać list mailem, ale chyba to trzeba taki list wyslac na papierze. Ja tam zapisalem rec key na kartce powiesilem nad biurkiem, jescze se w komrze zapisalem wiec sie nie martiwe.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2004
![]() |
![]() O kurcze... jak wy tak sie martwicie ot to jest chyba wazne a ja nie wiem co to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() @others Tak jak mowia Wam ludzie wysylajcie list do CIPow.. musi to byc taki realny list wyslany poczta (moze byc drukowany - nawet lepiej by bylo znajac umiejetnosci graficzne mlodych polakow ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() 1. Recovery Key nie powinienes zapisywac na komuterze (istineje ryzyko ze ktos przechwyci go w czasie haka) a jedynie w bezpiecznym miejscu na papierze (tak zeby zadek "kolega" nie mogl go zobaczyc przez przypadek).
2. Recovery key NIE MOZNA ODZYSKAC. 3. Zdaje sie ze jest mozliwosc uzyskania nowego Recovery Key po wyslaniu dowodu tozsamosci z tymi samymi informacjami co podalismy w czasie personalizacji konta. 4. Jesli masz keyloggera i wpiszesz recovery key to macie pecha w najlepszym wypadku.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |