![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() + za kształty, ale cieniowania zero.
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() ej prosze poprawdzie mnie jak zle mowie
cieniowanie to te kantury takie np -|--- to jest cieniowanie te czarne kreski ?? jungle shield ![]() ![]() happy ghost ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez dawid mag - 20-07-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() 1 i 2 grafika ładna, 3 akurat mi sie niepodoba
![]() A 4 i 5 hmmm.... Ten Jungle Shield wygląda jak zdeformowany, a ten Happy Ghost To juz tragedia ;- ( |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() a to link do 20 prac kilka jest okropnych albo nawet duzo http://rapidshare.de/files/26414650/sprite*****.html ale sa te ladne
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj je na imageshacka. Po za tym rób 32*32
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Moze być, ale radze Ci, najierw zajmij się przerabianiem grafik tibijskich, bo jeszcze Ci nie idzie. Najpierw spróbuj troche przekolorowywania, potem przerabiania ( Powiększanie ostrza, zmienianie kształtu) a na koniec rób własne. Mówie to z jak najlepszymi intencjami.
Ale jak na pierwsze pruby to nieźle ![]() Edit: ![]() Miecz przerobiony z twojego. Poprubój taką metodą. A osoba poniżej zzędzi. Ostatnio edytowany przez Michal9000 - 20-07-2006 o 19:15. |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() a mi sie nie podobają są słabe i niektóre z nich bez sensu
jeśli to było do mnie to po mów po imieniu / nicku a po drugie mogłeś zacytować ^^ Ostatnio edytowany przez Celoz - 20-07-2006 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() bez pracy niema kolaczy moze jeszcze kilka sprituw i lepijej bedzie a po drugie ten pan co mowil ze moje sprity sa do nieczego prosil bym zeby ten pan zamiesicil tu z 5 swoich sprituw bo chce sie odniego poluczyci -,-
next parrty moj ulubiony jungle set ![]() ![]() ![]() no i nieobejdzie sie bezx jungle spear axe (taka wlocznia jak hunting spear xD dzikus zawsze trakie nosza) ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() no i next party of jungle weapon
ten sztylet jest trudnej roboty jak dla jungle manow ![]() ![]() dlatego taki krzywy sztylet tak jak miecz niedziwcie sie buszmeni uzywaja tylko kamieni i zezibia kamieniaami kamienie ale bron dobra ![]() to pieniadze te kwiatki podobno maja nasiona i jedzenie w sirodku troche no ale te kwiaty tylko junglemany wiedza gdzie sa i tylko straz krolewskiego jungle man shamana moze tam hodzici wielu ludzi starcilo zycie idac po kwiatka tak jak wielu zycie stracilo junglemanow ten kwiat to ambrozja dla junglemanow ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() nowe
![]() wiem dziwny wyglad ale plotly go kobiety hehe no ale mocno plontane wukna + wlukna zaplatane w drewno daje mu nawet wysoka obrone ![]() no i amulet ludzie muwia ze ten kwiat daje cieplo i jest nasiagniety substancja ktura pomaga spowolnici bicie serca (uspokojci sie heh ) ![]() no i armor armor jest tak upleciony zeby te zielone zaczarowane liany opletaja ramiona rece i nogi i glowe jungle mana i wykorzystuja 1/4 jego sily na obrone w dodatku ochladzaja go a jezeli ma sie caly jungle set to sie loncza i wykorzystuja 2/4 sily jundle mana i 2/4 mana i 2/4 hp ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez dawid mag - 20-07-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Yay, me lubic polska jezyk tak?
Grafiki stanowczo mi sie nie podobaja ;p. Moze jedna rzecz ciekawie wyszla.. nie ladnie, ale ciekawie. Tak czy siak, bardzo brzydkie rysunki... cieniowania, lineartu ani koncepcji na nawet minimalnym poziomie tutaj nie widac. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() To żart ?
Póki co nie oceniam. Człowieku weź posiedź, popracuj, postaraj się a nie wlepiaj każdą pracę co 10 minut na forum bo narazie to dno. Fatalnie cieniujesz a kształty wcale nie lepsze. |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Powtazam jeszcze raz. Potrenuj troche, zaczynając od przekolorowywania, potem zmienianie kształtu a na sam koniec własne. Robienie grafik mimo wszystko jest Hard.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ej, kształt tego pistoletu w pierwszym poście nawet wyszedł. Jednak reszta mizerna.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() po 1 hallabard jak ci ma dzikus ktory nieumie robici maetalu wykuci prosty miecz ?? czytaj od poczatku
po 2 to nie pistolet tylko gunbled miecz z pistoletem po 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i najwazniejsza czesci buty kture pomagaja noga odpoczaci i dodawaja noga sily ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Dobra tera mam pomysl Otwieram tu podtemat zamowienia na itemki muwicie jak ten itemek wyglada (jak najdokladniej a ja go robie) i bede sie przykladal hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() omg... may the szukaj be with you -.-' to chyba siódmy czy ósmy temat o robieniu itemów...
|
![]() |