|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
![]() W tym temacie chciałbym by został poruszony temat, w którym określili byście swój cel. Nie chodzi mi o to byście napisali: "Gram dla zabawy". Tu chodzi o lekkie "poruszenie" wyobraźnią. Opiszcie także, co po osiągnięciu celu?
-Kończy sie przygoda z tibią? ![]() -Czy też gracie dalej? ![]() Szukałem podobnych tematów (nie znalazłem). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pełno takich tematów.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wystarczy ,że w krótkim poście napisał w podpunktach do czego dążysz a nie tyrał odrazu . next time nie spammuj bezsensownymi postami ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() War, War...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() @tworca tematu
to ty powinienes ruszyc wyobraznia i zastanowic sie w jakim celu stworzono gry, nie tylko komputerowe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: in front my monitor
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xup
Stworzenie gier (nie tylko komputerowych) ma na celu zjednoczenie sie graczy, którzy korzystają z tego typu rozrywki. Nie sprecyzowałem dokładnie o co chodzi w założonym przezemnie temacie otóż: Gram w tibie : -Bo mam dużo znajomych -Lubie łowić ryby (tylko przykład ![]() -Lubie pk'ować (no cóż ![]() Głównym celem jaki sobie obrałem jest -zdobycie xx lvl'a i xx skilli (?) -Ubicie solo np. Dl'a Po dokonaniu wszystkiego kończe z tibią (np ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
|
![]() @Dziundzior
zjednoczenie graczy? masz na mysli gry druzynowe? bo jakos nie potrafilbym zjednoczyc sie ze swoim przeciwnikiem ;p zauwaz, iz istnieja tez gry komputerowe, w ktorych istnieje typ rozgrywki 'single-player' |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moim Celem w tibie jest zabijanie osob ktore uzywaja Cave botow ^^ haha usmialem sie jak zobaczylem ten temat ...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() zdobywanie wyzszych lvl i itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kafhud
We wcześniejszym poście wyraź stwierdziłeś że chodzi ci nie tylko o gry komputerowe. Wybacz, ale nie słyszałem o możliwości gry w szachy jako "single player" ![]()
![]() |
#12 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() To to może mieć jakiś cel?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() ja chce zdobyć crystal coin, kupić sobie wymarzony eq, zrobić ponad 100lvl, załatwić parę potworków (lista za długa, nie bedę wymieniał) i największy cel: kupić sobie pacccccccccccccccccccccccccccccca
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ja juz polowa drogi do sukcesu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Ravilvon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 41
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Ja chcialbym:
-Wbic 50lvl+ -Poblokowac ludzi bo,sprawia mi to przyjemność ![]() -Kupic sobie wymazone eq ![]() Pozniej sprzedal bym postac na Allegro Moze gral bym jeszcze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak patrze na te wasze marne wypociny na temat celu w Tibii to się nie dziwie, że ta gra nie ma klimatu. Czy dla was naprawdę liczy się tylko to żeby wbić lvl xxx, zdobyć skille xxx a potem sprzedać postać na allegro ? Gdzież się podziało zapomniane w Tibii odgrywanie ról ? Gdzie ja się pytam ? Czy naprawdę te resztki klimatu i ludzie go podtrzymujący zostali skonsumowani przez manie lvl'owania ? No cóż, zboczyłem "trochę" z tematu, przepraszam i więcej grzechów nie pamiętam :<
A mój cel w Tibii ? Było nim stworzenie alter ego które będzie miało własne życie i weźmie udział w tworzeniu historii podczas bitew o epickim rozmachu, niestety przeliczyłem się.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Mam nadzieje doczekac sie klimatu rpg w całej tibi. Zasłynąć z czegos byc znanym i na kazdym kroku slyszc "Patrzcie to on!". Odkryć największą zagadke tibi (Pits of Inferno). Niewidze w expienie zadnej przyjemnosci 50 lev nabijałem przez rok ale o tibi zdobyłem wiedze. Kto wiedział z was czemu ferumbras atakował? Albo kto to był Falanus? Jak długi jest Desert? Ilu z was wie jakie sa misje w Explorer society? Zostaje w tej grze tylko dlatego ze moge dostrzec jeszcze odrobine klimatu rpg...
No i jeszcze najwazniejsze... Przyjaciele. Ile wy byscie zyskali gdyby nie oni? Zawsze pomogą, porozmawiaja... Ostatnio edytowany przez Golempol - 20-07-2006 o 01:37. |
![]() |
![]() |