|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() WItam zapraszam tutaj do wklejania ssow z honery albo jak ktos jest wrocławia a wienc zaczne :
32 lvlIMG]http://i150.photobucket.com/albums/s99/Heliosek/beztytuu.jpg[/IMG] 33 lvl ![]() 34 lvl ![]() P arm ;p ![]() loot z ofa SUX ;/ ![]() Tutaj najwiekszy noobek jakiego widzialem jak on nabil ten lvl ? ziomek kradnie loota nawet ze zwyklych mino ;p i mi cos ukradl z draga d shield ;/ ![]() 600k expa done ;] ![]() no i 35 lvl ;] ![]() Zapraszam do wklejania ssow i komentowania ;p Niewiem czmu te ssy sa tak daleko od siebie ;/ Ostatnio edytowany przez Heliosek - 25-01-2007 o 17:03. Powód: Zle zdjecia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() fajne fotki
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() widze ze niema komentarzy ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Heliosek, nie martw się. Może przywrucimy temat do życia
![]() Co prawda gram na azurze, ale jestem z Wrocławia, także zaraz też powstawiam ssy ![]() EDIT .: Oki dam tutaj kilka ss, na początek adv. ![]() ![]() ![]() Oraz mój aktualny poziom (26.1.07) 28 ![]() ![]() ![]() Jak poziom, to i pozom magiczny ![]() ![]() Jeśli będziecie komentować, to będę wstawiał więcej zdjęć. ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk Ostatnio edytowany przez Maxioris - 26-01-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() teraz sie ferje zaczynaja wienc ponabijam lvl szukam jakiegos shotera na crus helmet quest albo na poh !! Chetni pisac w tym temacie albo w grze na priv
|
![]() |
![]() |